• امروز : سه‌شنبه, ۱۰ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 1 September - 2026
به بهانه گذشت 5 سال از انتصاب آل هاشم به امامت جمعه تبریز؛

بازگشت اعتماد

  • کد خبر : 36253
  • 11 خرداد 1401 - 17:20
بازگشت اعتماد

آنچه که حضور مردمی و بدون تشریفات امام جمعه تبریز در این سالها التیام بخشیده همان اعتماد و ارتباط میان مردم و حاکمیت است.

گروه سیاسی آناج/سجاد حسین زاده: دیروز و امروز پست هایی در فضای مجازی دیدم که برایم یادآور شد که پنج سال از انتصاب حاج آقا آل هاشم به عنوان امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی می‌گذرد و گویی دیروز بود و عمری گذشته و اتفاقاتی شیرین و تلخ در این سالها اما آنچه میخواهم از آن منظر به این پنج سال نگاه کنم ” اعتماد” است همان گمشده ای که جامعه ی ایرانی در سالهای اخیر به شدت از آن رنج می برد و این مساله در جامعه کوچکتری به مانند تبریز ملموس تر است.

اعتماد را سرمایه اجتماعی گفتمان‌ها و حاکمیت‌ها عنوان می‌کنند و هر چه این مساله درصد بالایی داشته باشد همانقدر اوضاع جامعه روبراه است و امور در مسیر پیش می‌رود و مردم و حاکمیت دست در دست هم زندگی را می‌سازند اما در حالت عکس اوضاع جامعه بغرنج می‌شود و رنج بیشتر می‌شود.

آنچه که حضور مردمی و بدون تشریفات امام جمعه تبریز در این سالها التیام بخشیده همان اعتماد و ارتباط میان مردم و حاکمیت است مساله ای که در سالهای قبل از آن بطور ملموس دچار خدشه و شکاف بود.

“دسترس پذیری” یکی از عواملی است که اعتماد میان مسئولین و مردم را ترمیم و بالا می برد و این همان نکته ای است که سید شریف بدان اهتمام اساسی داشته و نتیجه آن بر همگان عیان است.

حضور میان مردم ارتباط، مستقیم با نخبگان، جوانان و قشرهای مختلف مردم اولویت هایی است که رعایت شده و دسترس پذیری را به عنوان عامل بالا برنده‌ اعتماد عمومی محقق کرده است، و این باید الگو باشد و قدر دانسته شود.

انتهای پیام/

  • نویسنده : بازگشت اعتماد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.