• امروز : دوشنبه, ۲ شهریور , ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 24 August - 2026
تراژدی پس از پیروزی در یادگار؛

دو هوادار تراکتور آسمانی شدند

  • کد خبر : 121184
  • 24 مرداد 1405 - 13:53
دو هوادار تراکتور آسمانی شدند
پس از پیروزی تراکتور مقابل پیکان، وقوع یک حادثه ناگوار شیرینی این برد را به کام تی‌تی‌ها تلخ کرد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، تیم فوتبال تراکتور تبریز روز گذشته در نخستین گام خود در بیست‌وششمین دوره رقابت‌های لیگ برتر به یک پیروزی شیرین دست یافت و موفق شد در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز با نتیجه ۲ بر صفر میهمانش پیکان تهران را شکست دهد.

با این حال، ساعاتی پس از پایان مسابقه بروز یک حادثه ناگوار شیرینی این پیروزی خانگی را به کام هواداران این تیم تلخ کرد.

بر اساس این گزارش، دو تن از هواداران جوان تراکتور به نام‌های پویا ملاپور و یاسر احمدزاده که اصالتاً اهل شهرستان بناب و از جامعه دانشجویی بودند، در مسیر بازگشت از تبریز دچار سانحه شدید رانندگی شده و جان خود را از دست دادند.

این حادثه دردناک که پس از حضور پرشور هواداران در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز رخ داد، جامعه ورزش آذربایجان و به‌ویژه هواداران باشگاه تراکتور را در اندوه و شوک عمیقی فرو برده است.

پایگاه خبری آناج، این ضایعه دردناک را به خانواده‌های داغ‌ دیده، جامعه دانشگاهی و هواداران باشگاه تراکتور تسلیت عرض می‌کند.

انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.