• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025
آناج گزارش می‌دهد؛

تیکدری، ستاره پرنور پرشورها/ ملی‌پوش تراکتـور می‌درخشد

  • کد خبر : 9928
  • ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
تیکدری، ستاره پرنور پرشورها/ ملی‌پوش تراکتـور می‌درخشد

هافبک ملی‌پوش تراکتور با نمایش درخشان در لیگ قهرمانان آسیا ثابت کرده است که دعوتش از سوی اسکوچیچ به تیم ملی بی‌دلیل نبوده است.

به گزارش آناج، تیم فوتبال تراکتور در فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در گروه “ب” که به میزبانی تیم شارجه در امارات برگزار می‌شود تا هفته چهارم مرحله گروهی این رقابت‌ها موفق شده است با ثبت یک برد و 3 تساوی و با کسب 6 امتیاز در مکان دوم جدول قرار بگیرد.

تراکتورِ رسول خطیبی در این مسابقات به رغم اینکه نمایش خوبی نداشته و نسبت به سایر تیم‌های ایرانی حاضر در آسیا نتوانسته بازی‌های جذابی ارائه کند، اما در نتیجه‌گیری فعلا کارنامه قابل قبولی به ثبت رسانده و با شکست‌ناپذیری شانس بالایی برای صعود به مرحله حذفی دارد.

این تیم در دیدار شب گذشته برابر نیروی هوایی عراق به لطف گل زودهنگام مهدی تیکدری که در ثانیه 80 بازی به ثمر رسید، توانست از سد حریفش بگذرد. البته این برد با وجود 10 نفره شدن حریف به زحمت بدست آمد و شاگردان رسول خطیبی شب سختی را پشت سر گذاشتند.

اما یکی از بازیکنانی که در ACL درخشش قابل توجهی در تیم تراکتور داشته، مهدی تیکدری هافبک راست سرخ‌پوشان است؛ بازیکنی که در اولین تجربه بین‌المللی‌اش حضور موثری در ترکیب سرخ‌پوشان داشته و هم در دفاع و هم در حمله آمار خوبی را از خود به جا گذاشته است.

یار کرمانی تراکتوری‌ها که از تکنیک و سرعت خوبی برخوردار است، در 2 بازی از 4 بازی تیمش مقابل تیم‌های الشارجه امارات و نیروی هوایی عراق با کسب نمره 7.19 و 7.52 بهترین بازیکن میدان معرفی شده و در برابر پاختاکور ازبکستان نیز با نمره 6.87 کارنامه خوبی را ثبت کرد.

در مورد تیکدریِ جوان بد نیست بدانید که او در فصل گذشته رکورد بیشترین دقایق حضور در ترکیب تراکتور را به ثبت رسانده بود و در فصل جاری با تداوم روند موثرش به اعتماد به نفس و بلوغ لازم رسیده و به یکی از مهره‌های تأثیرگذار تیم محبوب پرشورها تبدیل شده است.

با این عملکرد درخشان باید اذعان کرد، مهدی تیکدری که با آقای گلی در مس کرمان به عنوان پدیده لیگ یک راهی تراکتور شده بود، این روزها در دوران اوج به سر می‌برد و او با نمایش خیره‌کننده در لیگ قهرمانان آسیا ثابت کرده دعوتش از سوی اسکوچیچ به تیم ملی بی‌دلیل نبوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=9928
  • نویسنده : یار ملی‌پوش، ستاره پرنور پرشورها در ACL

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.