به گزارش آناج، تراکتور با ۳ تساوی در ۳ بازی در لیگ قهرمانان، در رده دوم جدول گروه قرار گرفته است. این تیم باید در دیدار چهارم خود به مصاف نیروی هوایی عراق برود. سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت: هنگامی که محمد عباسزاده در مسابقه اول تیمش مقابل پاختاکور گلزنی کرد، به نظر میرسید تیم ایرانی آماده است که اولین برد خود در لیگ قهرمانان آسیا را از سال ۲۰۱۶ به دست آورد اما ازبکها در یک چرخش چشمگیر در ۱۳ دقیقه سه بار به گل رسیدند.
تراکتور در بازی اول برابر پاختاکور به تساوی ۳ بر ۳ رسید و در ادامه در دو دیدار بعدی برابر شارجه و نیروی هوایی به دو تساوی بدون گل متوالی دست یافت. تراکتور با وجود اینکه هنوز موفق به کسب پیروزی نشده، در جایگاه دوم جدول ردهبندی قرار دارد. در شرایطی که پاختاکور از فرم خوب خود خارج شده و باشگاه نیروی هوایی در سه بازی تاکنون موفق به باز کردن دروازه حریف نشده است، یک احتمال قوی وجود دارد که تیم پرطرفدار لیگ ایران بتواند حداقل در جایگاه دوم گروه، بازیهای مرحله گروهی را به پایان ببرد.
اما با توجه به اینکه مقام دوم برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی کافی نیست، تراکتور باید شروع به جمع آوری امتیازات بیشتری کند. در روز جمعه آنها یک بار دیگر به مصاف نیروی هوایی میروند و اگر موفق شوند تساوی را به یک پیروزی تبدیل کنند، از شرایط بسیار خوبی برای صعود بهره خواهد برد و میتواند در دو دیدار بعدی مدعی تیم اول گروه باشد.
انتهای پیام/
