• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
عضو کمیسیون امور داخلی کشور:

۹۶ درصد مردم اسرائیل، شکست را پذیرفته‌اند

  • کد خبر : 98110
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۴
۹۶ درصد مردم اسرائیل، شکست را پذیرفته‌اند
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی گفت: تنها ۴ درصد از مردم اسرائیل معتقدند که پیروز شده‌اند، در حالی که ۹۶ درصد آن ها شکست را پذیرفته‌اند.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، ابوالفضل ابوترابی، نماینده مردم نجف‌آباد، تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع‌رسانی راه دانا، با بیان اینکه امروز شاهد بلوغ چشمگیر جبهه مقاومت در سطح جهانی هستیم؛ اظهار کرد: این جبهه در حال حاضر به مرحله‌ای از قدرت و تأثیرگذاری رسیده که حتی صهیونیست‌ها ناچار می‌شوند به مذاکره با حماس روی آورند؛ این مسأله نشان‌دهنده‌ی این است که آن ها حماس را به رسمیت شناخته اند.

وی افزود: وقتی صهیونیست‌ها به صلح با حماس روی می‌آورند، به معنای این است که شکست را پذیرفته‌اند. حتی در داخل رژیم صهیونیستی نیز این موضوع مطرح می‌شود؛ به گفته‌های خود آن‌ها، تنها ۴ درصد از مردم اسرائیل معتقدند که پیروز شده‌اند، در حالی که ۹۶ درصد شکست را پذیرفته‌اند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملکرد حماس در آزادسازی اسرای صهیونیستی، گفت: گزارش رسانه ها نمایانگر پیروزی حماس است؛ این موضوع واقعاً جای تعجب دارد که چگونه این گروه در یک منطقه کوچک و زیرزمینی، به مدت یک سال و نیم مقاومت کرده است، در حالی که رژیم صهیونیستی با تمام تجهیزات و جاسوسان خود نتوانست آن‌ها را شناسایی کند؛ این نشان‌دهنده هوشمندی و قدرت بالای جبهه مقاومت است.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=98110

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.