• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی:

آب شرب ۴۵ روستای هشترود پایدار شد

  • کد خبر : 96735
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۳
آب شرب ۴۵ روستای هشترود پایدار شد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از اتمام طرح آبرسانی به ۴۵ روستای شهرستان هشترود با اجرای مجتمع آبرسانی آلمالو و دسترسی اهالی این روستاها به آب شرب پایدار و سالم خبرداد.

به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، محمد خانی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این طرح یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبرسانی در استان است که با هدف تأمین آب شرب سالم هفت هزار نفر از اهالی این روستاها اجرایی شد.

وی افزود: این مجتمع شامل سه حلقه چاه، ۴۳ باب مخزن با ظرفیت هفت هزار مترمکعب، ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۱۰ لیتر بر ثانیه، ۱۲۰ کیلومتر خط انتقال و ۳۸ کیلومتر شبکه توزیع آب است که به‌طور کامل به بهره‌برداری رسیده و آماده خدمات‌رسانی است.

خانی با اشاره به اهمیت اجرای این طرح، تأکید کرد: تلاش شبانه‌روزی تیم‌های اجرایی و مهندسی، این دستاورد بزرگ را ممکن ساخت تا مردم روستاهای هدف به‌طور مستمر از آب شرب باکیفیت بهره‌مند شوند و بهره برداری از آن گامی مهم در راستای عدالت اجتماعی و توسعه زیرساخت‌های روستایی به شمار می‌ رود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=96735
  • منبع : روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.