به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، پس از انتشار خبری مبنی بر عدم تکمیل زیرساختهای زمین فوتبال بخش تیمورلو که با وعدههای زیاد هنوز به سرانجام نرسیده است، اداره ورزش و جوانان شهرستان آذرشهر نسبت به آن واکنش نشان داد.
حسن اللهیارپور، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان آذرشهر در پاسخ به این خبر گفت: باتوجه به اهدای این زمین توسط خیرین بخش تیمورلو به اداره ورزش و جوانان شهرستان آذرشهر، رایزنی ها در جهت ایجاد زمین چمن مصنوعی فوتبال در این بخش آغاز شد که در ادامه با توجه به نظر شورای شهر تیمورلو این موضوع منتفی شد.
وی گفت: شورای شهر تیمورلو باتوجه به وجود ظرفیتهای فراوان این بخش در ورزش سوارکاری، مصوب کرد که در این زمین پیست سوارکاری ایجاد شود.
اللهیارپور افزود: باتوجه به وجود سالن ورزشی در این بخش و استفاده علاقه مندان به رشته فوتسال از این سالن مقرر گردید تا با احداث پیست سوارکاری از ظرفیت های بالای این رشته در بخش تیمورلو استفاده شود.
انتهای خبر/
