• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

جایگاه نامناسب استان در منابع و مصارف بانکی

  • کد خبر : 91810
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
جایگاه نامناسب استان در منابع و مصارف بانکی
استاندار آذربایجان شرقی گفت: نسبت به میانگین ‌کشوری از نظر منابع و مصارف بانکی جایگاه مطلوبی ندارد که دلیل این موضوع باید توسط خود سیستم بانکی آسیب‌شناسی شود.

به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، بهرام سرمست در کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان افزود: هر فرد در سیستم سلسله مراتب خودش باید به سمت اصلاح فرایند و بهبود جایگاه حرکت کند.

وی ادامه داد: مسئولان برخی بانک‌ها در سلسله مراتب اداری خودشان پرسش‌گری و مطالبه‌گری نمی‌کنند که این موضوع آفت نظام اداری است.

وی با بیان اینکه بالای ۹۰ درصد اقتصاد آذربایجان شرقی مربوط به بخش خصوصی است، گفت: مدیری مورد پسند است که مطالبه‌گر بوده و سهم استان را از سازمان مرکزی پیگیری و جایگاه آن را ارتقا ببخشد.

سرمست با تاکید بر اینکه در زمینه حمایت از سیستم مدیریتی بانکی استان مسئولیت دارم، افزود: در فصل بودجه از ظرفیت نمایندگان مجلس برای ارتقای سهم استان استفاده کنیم و من نیز در سطح دولت پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهم.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=91810
  • منبع : روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.