• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025
تحقیر مس سونگون توسط سرمربی این تیم؛

شما تَه بار نیستی؟

  • کد خبر : 91679
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۷
شما تَه بار نیستی؟
سرمربی مس سونگون پس از شکست خانگی این تیم مقابل فجرسپاسی در اظهاراتی عجیب و باورنکردنی شاگردانش را تحقیر کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، اکیر مظاهری، دبیر سروبس ورزشی این رسانه، در یادداشتی نوشت: محمد نصرتی، سرمربی تیم فوتبال مس سونگون ورزقان پس از دومین شکست متوالی خانگی در تبریز مقابل فجرسپاسی شیراز، مقابل خبرنگاران قرار گرفت و با ادبیاتی بسیار عجیب و باورنکردنی، بازیکنان و تیم خود را تحقیر کرد!

بدون هیچ توضیح اضافه‌ای قسمتی از صحبت‌های این سرمربی را بخوانید: ما جزو تیم‌هایی بودیم که آخر شروع کردیم و بودجه ما محدود و متوسط رو به پایین بوده است. واقعیت این است که اگر نتوانیم از این بازیکنان جوان بازخورد بگیریم باید فکر دیگری بکنیم. بازی قبلی وقتی مدافع خودمان به دروازه خودمان گل می‌زند، من چه کارش کنم؟ من چقدر نکات فنی را بگویم و نمی‌شود کاری کرد! وقتی در جایگیری پنالتی می‌دهیم، من چه کار می‌توانم بکنم! ما اشتباهات فردی فاحشی داریم و از روی برنامه تیم حریف گل نمی‌خوریم و اغلب روی اشتباهات فردی بوده است.

وی در اظهاراتی باورنکردنی ادامه داد: من در تیم‌های دیگری که بودم مدعی بودند و ۲۱ هفته باخت نیاوردیم چون دستم باز بود و بازیکنان باکیفیت لیگ برتری گرفتیم. ما خیلی دیر شروع کردیم و یک جورهایی آخرین کسانی بودیم که به میدان بار رفتیم و تَه بار گیرمان آمد! یعنی سر گل میوه‌ها را همه تیم‌ها برده بودند. میوه‌های تَه جعبه گیرمان آمد و کیفیت بازیکنان ما با تیم‌های دیگر قابل مقایسه نیست!

در پایان خبرنگاری با تعجب و با چاشنی طنز پرسید که این صحبت‌ها باعث ناراحتی بازیکنانش نمی‌شود که پاسخ نصرتی باز هم باورنکردنی بود: تَه بار اصطلاح است و وقتی میوه‌ها رفته‌اند، ما میوه‌هایی که مانده را می‌گیریم. تیم دیر تشکیل شد و این یک واقعیت است.

این صحبت‌های یک سرمربی با تجربه بازی در تیم ملی است که در پایان این مصاحبه استعفا هم نداده و مشخص نیست چطور می‌خواهد با این نوع صحبت‌ها به کارش ادامه داده و با بازیکنانی که اکثراً توسط خود وی انتخاب شده‌اند، کار کند! بازیکنانی که نظر سرمربی درباره آن‌ها این است که ته بار بوده‌اند و از روی ناچاری جذب شده‌اند!

اما این صحبت‌ها یک سوال را در ذهن متبادر می‌سازد؛ آقای نصرتی اگر این تیم دیر تشکیل شده و مجبور به خرید بازیکنان تَه بار شده، پس با این حساب شما هم سرمربی تَه باری هستید؟!

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=91679

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.