• امروز : پنجشنبه, ۲۰ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 11 December - 2025

استاندار آذربایجان‌شرقی اولین روز کاری کجا رفت؟

  • کد خبر : 90078
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲:۰۰
استاندار آذربایجان‌شرقی اولین روز کاری کجا رفت؟
بهرام سرمست شب روز گذشته در سفری زمینی خود را به استان رساند تا به‌عنوان هفدهمین والی آذربایجان‌شرقی ردای خدمت را در «دولت وفاق ملی» بر تن کند.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، بهرام سرمست شب روز گذشته در سفری زمینی خود را به استان رساند تا به‌عنوان هفدهمین والی آذربایجان‌شرقی ردای خدمت را در «دولت وفاق ملی» بر تن کند.

سرمست در اولین ساعات صبح حضور خود در شمس‌العماره میزبان محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور و شهرام دبیری معاون پارلمانیرئیس‌جمهور به‌همراه محمدعلی سبحان‌الهی استاندار اسبق آذربایجان‌شرقی بود.

استاندار جدید در برنامه بعدی خود دیداری با پدر شهید آیت‌الله سید محمدعلی آل‌هاشم، از علمای برجسته این استان داشت.

او در سومین برنامه خود به دیدار حجت‌الاسلام مطهری اصل، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز رفت.

دیدار با حجت الاسلام شیخ عبدالحمید بنابی از دیگر برنامه‌های استاندار آذربایجان شرقی بود.

حضور در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز و ادای احترام به مقام شهدای هشت سال دفاع مقدس و شهید آیت‌الله سیدمحمدعلی آل‌هاشم، دیگر برنامه سرمست در اولین روز کاری خود بود.

سرمست که تبریز را به مقصد مراغه (شهرستان محل تولد استاندار فقید) ترک کرده بود، در میانه راه مورد استقبال مردم بناب قرار گرفت.

استاندار جدید آذربایجان‌شرقی ضمن حضور در «گلشن شهدا» مراغه و ادای احترام به مقام شهید مالک رحمتی، استاندار فقید استان و شهدای انقلاب اسلامی، به دیدار پدر شهید رحمتی رفته و با اعضای خانواده وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=90078

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.