• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
مدیرکل پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی خبر داد:

مرگ 32 نفر در اثر حوادث کار

  • کد خبر : 88768
  • ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
مرگ 32 نفر در اثر حوادث کار
مدیرکل پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی گفت: طی چهار ماهه اول امسال در استان 32 نفر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست داده و 497 نفر نیز مصدوم شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، مهرداد ستاره امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: 32 نفر طی چهار ماهه اول امسال بر اثر حوادث ناشی از کار در استان جان خود را از دست دادند که همگی آن‌ها مرد بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه در سال قبل یک نفر کاهش یافته است.

ستاره در خصوص نحوه فوت این افراد یادآور شد: 16 نفر به علت سقوط از بلندی، هشت نفر براثر اصابت جسم سخت،  پنج نفر براثر برق‌گرفتگی، یک‌ نفر براثر کاهش اکسیژن محیط و دو نفر براثر سوختگی جان خود را از دست داده‌اند.

وی اضافه کرد: طی این مدت تعداد 497 نفر نیز براثر مصدومیت ناشی از حوادث کار به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته یک درصد کاهش یافته است که از این تعداد 17 نفر زن و بقیه مرد بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی گفت: در تیر ماه امسال هفت نفر به علت حادثه کاری فوت کرده که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تعداد دو نفر کاهش داشته است. طی همین مدت 138 نفر نیز به علت مصدومیت حوادث کاری به ادارات پزشکی قانونی استان مراجعه کردند که 6 نفر از آن‌ها زن بودند. این آمار نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش 10 درصدی را نشان می‌دهد.

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=88768
  • منبع : روابط عمومی پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.