• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

خدمت‌رسانی موکب بنت‌الحسین (ع) در اربعین

  • کد خبر : 88223
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۳:۱۵
خدمت‌رسانی موکب بنت‌الحسین (ع) در اربعین
خادم موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام تبریز گفت: خادمان موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام تبریز در طول شبانه‌روز در حال خدمت به زائرین هستند.

خانم قویدل، مسئول موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام در گفتگو با خبرنگار سرویس مذهبی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، اظهار کرد:  نزدیک به ۶ سال بود که در عمود ۷۲۲ مسیر راهپیمایی اربعین حسینی به زائران خدمت‌رسانی می‌کردیم ولی امسال در عمود ۶۹۰ میزبان زائران امام حسین (ع) هستیم.

وی ادامه داد: در استان آذربایجان‌شرقی تنها یک موکب وجود دارد که مسئولیت آن با بانوان است و آن موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام تبریز است.
خادم موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام تبریز افزود: این موکب نیز همانند مواکب دیگر فضایی را برای اسکان زائران فراهم کرده است و روزانه غذا در موکب طبخ و توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: در این موکب بسته‌های فرهنگی تهیه شده و همچنین مرکز درمانی موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام تبریز به طور شبانه‌روزی در حال خدمت به زائرین می‌باشند.

خانم قویدل خاطرنشان کرد: غیر از موارد مذکور هر موضوعی که مورد نیاز زائران می‌باشد در این موکب کوچک تهیه شده است و همه خادمان آماده خدمت به زائران هستند.

وی در ادامه یادآور شد: در چایخانه موکب استان آذربایجان شرقی حدود ۶ هزار لیوان چای به در طول شبانه‌روز پخش می‌شود و در وعده غذایی صبحانه بیش از ۳ هزار بسته صبحانه توزیع می‌شود.

مسئول موکب بنت‌الحسین علیه‌السلام اضافه کرد: در وعده غذایی شام نزدیک به هزار و ۵۰۰ پرس غذا پخت و توزیع می‌شود.

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=88223

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.