به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، سعید میرزائی، هیمالیانورد تبریزی که برای صعود به قله «K2» عازم پاکستان شده بود، پس از چند هفته تلاش صبح امروز (دوشنبه) موفق شد این قله را فتح کرده و نامش را در لیست فاتحان آن ثبت کند.
سعید میرزائی بدون استفاده از اکسیژن مصنوعی صعود خود را انجام داده است و به ششمین کوهنورد ایرانی تبدیل شد که توانست بر بام قله K2 بایستد.
پیش از این، کاظم فریدیان در سال ۱۳۸۶، عظیم قیچیساز در سال ۱۳۹۱، رضا شهلایی در سال ۱۳۹۳، و حسین بهمنیار در سال ۱۳۹۸ و افسانه حسامیفرد در سال ۱۴۰۱ توانسته بودند این قله را فتح کنند.
قله K2 (کی ۲) در منطقه قرهقوروم کوههای هیمالیا در مرز پاکستان و چین واقع شده و با ارتفاع ۸۶۱۱ متری پس از اورست دومین قله مرتفع جهان به شمار میآید.
این قله فنیترین و سختترین کوه برای صعود در جهان است و با توجه به تلفات بالایش به مرگبارترین قله در دنیا نیز شهرت دارد.
انتهای خبر/
