• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان:

۳۴۱ میلیون مترمکعب آب پشت سدهای آذربایجان‌شرقی است

  • کد خبر : 86527
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۶
۳۴۱ میلیون مترمکعب آب پشت سدهای آذربایجان‌شرقی است
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی گفت: حجم آب جمع شده در پشت سدهای استان در سال آبی جاری (اول مهر ۱۴۰۲ تاکنون) ۳۴۱.۶ میلیون مترمکعب و معادل ۵۷ درصد حجم کل مخازن سدها در تراز نرمال است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، یوسف غفارزاده با اعلام این خبر  اظهار کرد: با توجه به بارندگی‌های خوب امسال، وضعیت سدهای استان از نظر حجم آب ورودی و مخازن نسبت به سال‌های قبل بهتر است و در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته از نظر حجم آب ورودی ۶۷ درصد و از نظر حجم مخزن ۴۶ درصد بیشتر شده است.

وی با اشاره به آمار پرشدگی و حجم آب ورودی به ۱۱ سد در داخل استان، ۲ سد مرزی و یک سد در خارج از استان، افزود: حجم آب ورودی به سدهای داخل استان از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۴۵۸.۱ میلیون متر مکعب است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۲۷۴.۹ میلیون مترمکعب بود ۶۷ درصد بیشتر شده است.

وی ادامه داد: پرشدگی حجم مخزن این سدها در این مدت نیز ۴۶ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است و از ۲۳۴.۶ میلیون مترمکعب در سال قبل به ۳۴۱.۶ میلیون مترمکعب در سال آبی جاری رسیده است.

سدهای علویان مراغه، سهند هشترود، نهند تبریز، آیدوغموش میانه، ستارخان اهر، قلعه چای عجب شیر، کلقان و کردکندی بستان آباد، تاجیار سراب، زنوز مرند و ارسباران کلیبر سدهای داخل استان و ارس و خداآفرین سدهای مرزی استان هستند و سد شهید کاظمی بوکان که بخش اعظمی از آب شهر تبریز را تامین می کند در بیرون از استان واقع شده اند.

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=86527

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.