• امروز : شنبه, ۱۱ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 31 January - 2026
گفتگوی «آناج» با یکی از رانندگان حاضر در صحنه درگیری راننده ایرانی؛

علت درگیری در مرز ارمنستان چه بود؟

  • کد خبر : 86058
  • ۲۳ تیر ۱۴۰۳ - ۲:۴۲
علت درگیری در مرز ارمنستان چه بود؟
یکی از رانندگان حاضر در مرز ارمنستان در گفتگو با «آناج» به علت وقوع درگیری ارمنی‌ها با راننده ایرانی پرداخت.

یکی از رانندگان حاضر در مرز ارمنستان، در گفتگو با «آناج» به علت وقوع درگیری ارمنی‌ها با راننده ایرانی اشاره کرد و اظهار داشت: طرف ارمنی‌ همیشه در صف رانندگان برای عبور از مرز، نظم را رعایت نمی‌کند.

وی ادامه داد: این بی‌نظمی علت‌های مختلفی از جمله اخذ پول (رشوه) از رانندگان جهت عبور سریع‌تر و… به‌وجود می‌آید که موجب اعتراض رانندگان می‌شود.

این راننده یادآور شد: این‌بار هم وقتی نوبت را رعایت نکرده‌اند، راننده اهل شهرستان خوی از استان آذربایجان غربی، به یکی از رانندگان اعتراض کرده و با هم درگیر می‌شوند.

وی گفت: راننده ارمنی نیز پارک‌بان‌های حاضر در مرز را صدا زده و در فرصتی این راننده را به خفا انداخته و مورد ضرب‌ و شتم قرار می‌دهند.

این راننده خاطرنشان کرد: چنین اتفاقاتی بار اول نیست که رخ می‌دهد، گاهی با چاقو و گاهی با گلوله به رانندگان ما پیش‌تر سابقه داشته که حمله کرده‌اند، ولی ما وقتی به کنسول‌گری این موارد را اطلاع می‌دهیم توجه چندانی نمی‌کنند.

وی با اشاره به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان از صبح روز بعد این درگیری، عنوان کرد: خواهشمندم صدای ما را به گوش مسئولین برسانید تا چاره‌اندیشی کنند. خانواده آن راننده الان با مشاهده این تصاویر حتمأ نگران خواهند شد‌.

انتهای خبر/

برچسب ها

ثبت دیدگاه

  1. ذات ارمنی خرابهههه. به قول رییس جمهور علی‌یو با ارمنی جماعت فقط باید با مشت آهنین گفتگو کرد.

  2. متن کسشر خبرجعلی از سردبیر پانترک الهی ضد ارمنی سگ ترکیه

  3. حکومت‌اسلامی‌‌بانفوذ‌عناصر‌زرنگ‌پان‌فارس
    ازکفارارمنی‌حمایت‌میکند‌‌درقضیه‌آلودگی
    آراز‌چقدر‌توجیهات‌درست‌کردید‌وانکار‌نمودید
    تا‌برسد‌به‌این‌موضوع‌مانندمصر‌کهرفاقت
    با‌اسراییل‌را‌توجیه‌کرده‌قضیه‌زنگه‌زور‌خاک
    اسلام‌را‌توجیه‌کردید‌ابوموسی‌اشعریهای
    آذربایجان‌به‌خود‌بیایید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.