• امروز : چهارشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 10 December - 2025

پیش‌بینی طغیان رودخانه‌ها در آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر : 85943
  • ۲۱ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
پیش‌بینی طغیان رودخانه‌ها در آذربایجان‌شرقی
رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: احتمال طغیان رودخانه‌های استان بر اثر بارش‌های رگباری وجود دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، محمد امیدفر، روز پنجشنبه با بیان‌اینکه در دو روز آینده جوی ناپایدار در استان حاکم می‌شود، افزود: بر اساس نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، این وضعیت به‌ویژه در نیمه شمالی و شرقی استان از شدت بیشتری برخوردار خواهد شد.

وی اظهار کرد: بر این اساس، گذر امواج تراز میانی جو و شرایط فصلی و محلی موجب افزایش ابر، وزش باد گاهی شدید، احتمال خیزش گرد و خاک، رگبار باران، غرش آذرخش، در مناطق مستعد بارش تگرگ و برخورد آذرخش می‌شود.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی گفت: به‌دنبال بارش‌های رگباری، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل‌ها و رودخانه‌ها و اختلال در تردد جاده‌ای وجود دارد.

امیدفر، ادامه داد: با توجه به احتمال وزش باد شدید، سقوط یا پرتاب اجسام و خسارت به سازه‌های سبک وجود دارد بنابراین انجام اقدامات پیشگیرانه برای محکم کردن سازه‌های سبک، تابلوهای تبلیغاتی و سقف گلخانه‌ها، عدم پارک خودروها در کنار درختان و توجه کشاورزان به توصیه‌های کارشناسان جهاد کشاورزی استان ضروری است.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با دمای ۱۲ درجه و میانه با ۳۷ درجه سانتی گراد به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرهای استان بودند و دمای تبریز در این بازه زمانی در خنک‌ترین زمان به ۲۰ و در گرم‌ترین زمان به ۳۴ درجه سانتی‌گراد رسید.

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=85943

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.