• امروز : سه شنبه, ۲۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 16 December - 2025
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز در گفتگو با آناج:

مشارکت مردم در انتخابات سیلی به دشمنان خواهد بود

  • کد خبر : 84999
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۳ - ۶:۴۹
مشارکت  مردم در انتخابات سیلی به دشمنان خواهد بود
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز اظهار کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مشت محکمی بر دهان دشمنان نظام خواهد بود.

حجت الاسلام سعید علیزاده در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، اظهار کرد: فواید و اثرات مشارکت حداکثری مردم عزیز کشورمان در انتخابات بر هیچ عالم سلیم العقلی پوشیده نیست اما در عین حال نکاتی وجود دارد تا ما متذکر شویم تا نقشی در شورش و خیزش بیشتر مردم برای انتخابات داشته باشیم.

وی ادامه داد: این فواید و اثرات در سه سطح بین المللی، منطقه‌ای و داخلی قابل تحلیل است و در سطح بین الملل می‌توان اشاره کرد که مقاومت ما در برابر فضاسازی دشمنان نظام است که هر چقدر مشارکت مردم در انتخابات پرشور باشد این مقاومت ما در برابر فضاسازی عظیمی که حدود ۲۰۰ رسانه فارسی زبان علیه کشورمان فعالیت می‌کنند، شکل می‌گیرد که این مقاومت، وحدت را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه فشار‌های تحریمی جهان علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، مقاومت و تا‌ب‌آوری را بالا می‌برد گفت: در صورت مشارکت بیشتر مردم در انتخابات دشمن نمی‌تواند از نظر تحریم‌ها ما را تحت فشار قرار دهد و تحریم‌های دشمنان موقت نخواهد بود و بیگانگان هیچ وقت نسبت به کشورمان تحریم‌های خود را سست نخواهند کرد و موقت بودن از این دیدگاه است که روزی ما به جایی خواهیم رسید که مقاومت و تاب‌آوری ما در برابر تحریم‌های دشمنان، آنان را به تسلیم وادار می‌کند و تحریم‌های آن‌ها خنثی خواهد شد.

علیزاده خاطر نشان کرد: تاثیر مشارکت حداکثری ملت ایران دفاع ما را از نظام در برابر زورگویی و ظلم غرب قوی‌تر و تقویت خواهد کرد و قدرت سیاسی، جذب سرمایه و رونق اقتصادی ما را در جهان افزایش می‌دهد.

وی افزود: انتخابات، قدرت چانه زنی در برابر قدرت‌های بین‌الملل مانند اروپا و آمریکا و همکاری‌های بین‌المللی با هم‌پیمانان خودمان مثل روسیه و چین افزایش می‌دهد و همچنین این مشارکت حداکثری مردم تاثیر بسزایی در ثبات گفتمان سازمان‌های بین المللی مثل شانگهای و بریکس و همانند این‌ها که روز به روز نقش جمهوری اسلامی در این سازمان‌ها پر رنگ تر می‌شود دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز با بیان اینکه با مشارکت حداکثری قدرت داخلی کشور افزایش می‌یابد گفت: قدرت حمایت از نظام جمهوری اسلامی و گفتمان آزادی خواهی و ظلم ستیزی نظام بالا می‌رود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز گفت: انتخابات کشور در سطح منطقه‌ای قطعا در جریان فلسطین، مقاومت و حذف اسرائیل از منطقه که این با تقویت داخلی بنیه‌ داخلی جمهوری اسلامی ایران اتفاق خواهد افتاد و تاثیر زیادی بر روابط سیاسی و اجتماعی با کشورهای عربی و همسایه خواهد گذاشت که باعث افزایش روابط می‌شود و ما با این انتخابات می‌توانیم به عنوان قدرت منطقه‌ای برتر ارتقا پیدا می‌کند.

وی یاد آور شد: در سطح داخلی نظام جمهوری اسلامی مقبولیت دارد اما با حضور مردم در پای صندوق‌های رای چشم دشمنان کور و نظام در بعد سیاسی مردمی و سرمایه اجتماعی‌اش ارتقاء پیدا می‌کند.

علیزاده اظهار کرد: مقبولیت جمهوری نظام اسلامی با مشروعیتش گره خورده و آن مقبولیت خود کنترلی نظام است که اگر مردم نباشد این نظام نمی‌تواند حکمرانی کند لذا با انتخابات حداکثری مقبولیت نظام مرتفع می‌شود.

وی با بیان اینکه انتخابات در سطح داخلی در بهبود روند مشکلات اقتصادی که شعار سال هم است تاثیر دارد همچنین در امنیت داخلی و نا امیدی خود تحقیران و برخی معاندین داخلی در جهت رسیدن به اهداف خودشان تاثیر گزار خواهد بود گفت: گام بعدی در انتخابات، انتخاب گزینه اصلح است که دشمنان با اقناع سازی و تبلیغات فراوان می‌خواهند به مردم القا کنند که هیچ یک از نامزدهای انتخاباتی اصلح نیستند ولی مردم با مشارکت حداکثری مشت محکمی بر دهان دشمنان خواهند زد.

علیزاده در پایان گفت: مردم با بصیرت می‌تواند گزینه اصلح را در این انتخابات بر جامعه حاکم کند و عزت و اقتدار ما در سطح سیاسی و اقتصادی را بالا ببرد و آینده کشور بهتر رقم بزند که این با ناامیدی و مایوس شدن دشمنان همراه است.

انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=84999
  • نویسنده : محمد محمدیان

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.