به گزارش آناج، فرهاد فرهادپور، مدیر روابط عمومی هیات تکواندو استان آذربایجانشرقی اظهار داشت: تکواندو استان آذربایجانشرقی در سال 99 سالی موفقیتآمیزی را سپری کرده و با وجود شیوع ویروس کرونا، این بار تکواندوکاران این استان در مسابقات مجازی درخشان ظاهر شده و مدالهای متعددی را کسب کردند.
وی افزود: اولین مدال و اولین طلا پومسه بانوان در رقابتهای کشوری برای آذربایجانشرقی به دست آمد تا در کنار درخشش رده آقایان، تکواندوکاران بانو این استان نیز در سطح اول کشور موفقیتهای قابل ذکری را کسب کردند که این پیروزیها در سایه برنامهریزی و تلاش استاد رنجبرپور و اعضای هیات تکواندو استان حاصل شده و استاد رنجبرپور نقش کلیدی در این موفقیتها داشته و امیدواریم در سالهای آینده تداوم داشته باشد.
فرهادپور گفت: سال 1400 سال پرامیدی برای آذربایجانشرقی بوده و امیدواریم در المپیک توکیو میرهاشم حسینی صاحب مدال طلا شده تا نخستین طلای این استان در المپیک و دومین مدال در این رقابتهای بزرگ برای آذربایجانشرقی کسب و میرهاشم پرچم مقدس جمهوری اسلامی را در بالاترین سطح رقابتهای المپیک به اهتزار درآورد.
انتهای پیام/
