• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025
کنش‌های مثبت را هم باید دید!

کاپیتان تراکتور لایق احترام بیشتر

  • کد خبر : 82610
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۰
کاپیتان تراکتور لایق احترام بیشتر
شادی گل با اکراه و پیام خشک و سردی که کاپیتان تراکتور پس از پیروزی برابر فولاد در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد، انعکاس دهنده عمق ناراحتی این بازیکن از حواشی و جریان‌های اخیر است.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، «روزی که تراکتور بتواند بازیکنان بیشتری همانند ریکاردو آلوز و شجاع خلیل‌زاده داشته باشد، روزی است که می‌تواند برای قهرمانی بجنگد» این جمله پاکو خمز، سرمربی اسپانیایی سابق تراکتور در یکی از مصاحبه‌هایش در زمان هدایت این تیم با وب‌سایت خبری فوتبال ۳۶۰ است.

اظهارنظری که پس از پیروزی نوبرانه سرخ‌پوشان دیار آذربایجان در اهواز و طلسم‌شکنی در شب درخشش این دو بازیکن بیشتر از هر زمانی در اذهانی که این مصاحبه را تماشا کرده باشند، متبادر می‌شود.

هرچند پیروزی در برابر تیم قعر جدولی هیچ‌گاه ارزش متناسب با برد در یک بازی بزرگ را ندارد اما این پیروزی در شرایطی که تراکتور روزهای سختی را سپری می‌کند و در جام حذفی همچنان شانس قهرمانی دارد، برای ادامه فصل مهم و حیات‌بخش جلوه می‌دهد.

ریکی و شجاع دو چهره شاخص این فصل تراکتور از نظر مقبولیت در بین هواداران این تیم قابل قیاس نیستند، هافبک پرتغالی همچون فصل گذشته روز به روز محبوب و محبوب‌تر می‌شود اما مدافع ملی‌پوش از روز بازگشت به این تیم در یک فضای دو قطبی قرار دارد با منتقدان سرسخت و هواخواهان متعصب.

حقیقت این است که شجاع خلیل‌زاده به عنوان کاپیتان تراکتور اشتباهاتی داشته و نقدهایی هم برایش نگاشته شده اما از لحاظ فنی جزو نفرات موثر و باثبات این فصل تراکتور بوده و نوسان در عملکرد او به ندرت دیده شده است.

کنش‌های او در برابر مشکلات یا اتفاقات و حواشی هم نسبت به نیم‌فصل اول خیلی بهتر شده و حتی اولین عضو باشگاه تراکتور بود که پس از فوت هوادار این تیم پس از شکست سنگین به ذوب‌آهن برای تسلیت به خانواده هوادار فقید به خانه وی رفت.

این موضوعات به کنار، شاید بازیکنی در اردوی تراکتور با هر سمت و سویی، بازیکن فصل گذشته باشد یا امسال، از پرسپولیس آمده باشد یا غیرپرسپولیس، اسم و رسم‌دار باشد یا معمولی، پیر باشد یا جوان و یا حتی آلوز باشد یا نعمتی؛ کسی نیست که از کاپیتان این فصل بابت پیگیری شرایط بازیکنان از مدیریت باشگاه ابراز رضایت نکند.

این دقیقاً وظیفه یک کاپیتان در تیمی ورزشی است و سلسله اتفاقاتی که نشان می‌دهد شجاع وظیفه خود را به درستی انجام می‌دهد و علاقه بیشتر به کاپیتان یا کایپتان‌های سابق نباید همانند چماقی بر سر نفر فعلی باوجود درست انجام دادن وظایف باشد.

اینکه سبک مدیریتی تراکتور مشکل دارد و حتی باوجود کاپیتان‌هایی نظیر مهدی کیانی و محمدرضا اخباری نیز شاهد رفت و آمد مربیان بوده‌ایم، همگی برای دوران قبل از شجاع خلیل‌زاده هم وجود داشته است!

همانطور که قید شد شجاع هم مصون از ایراد نیست لیکن قدرت رهبری او در رختکن و میدان که توانسته تراکتور را در فضای مه‌آلودش متحد و یکپارچه نگه دارد، قابل چشم‌پوشی نیست و بایستی نسبت به کاپیتان تی‌تی‌ها با احترام بیشتری صحبت کرد.

شادی گل با اکراه و پیام خشک و سردی که شجاع پس از پیروزی برابر فولاد در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد، انعکاس دهنده عمق ناراحتی این بازیکن از حواشی و جریان‌هایی هست که برای تخریبش وجود داشته و دور از انصاف به نظر می‌آیند. همانند یک مثال تورکی که می‌گوید: “آدام امام اوچون ده آغلار، عمر اوچون ده!”

پی‌نوشت: در مثال مناقشه نیست و بدون مقایسه برای انتقال بهتر مطلب آورده شده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=82610

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.