• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025
زوری که بر خوزستانی‌ها چربیده!

۵ بازی و ۵ برد؛ ضعیف‌کش‌ترین ورژن تراکتور

  • کد خبر : 82566
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
۵ بازی و ۵ برد؛ ضعیف‌کش‌ترین ورژن تراکتور
زور نماینده فوتبال آذربایجان بر نمایندگان خوزستان چربیده و این تیم چپ و راست رقبای این دیار را شکست می‌دهد.

به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، تراکتور در شب درخشش ستاره پرتغالی و کاپیتان ملی‌پوش خود موفق شد در دیداری خارج از خانه از سد فولاد خوزستان بگذرد که با این برد طلسم دو وجهی ناکامی‌اش در سال ۱۴۰۳ و همچنین مقابل فولاد در اهواز را باهم شکست.

برتری شیرین و بااهمیتی که جایگاه تراکتور در مکان چهارم جدول را تثبیت کرده و با توجه به توقف سپاهان در دیگر دیدار این هفته برابر استقلال خوزستان، تی‌تی‌ها را به سه امتیازی رقیب اصفهانی در کورس سهمیه رساند.

اما این پنجمین پیروزی سرخ‌پوشان فوتبال آذربایجان در پنجمین رویارویی با رقبای خوزستانی در لیگ بیست‌وسوم بود که البته وضعیت ناگوار هر سه تیم دیار کارون در خلق این نتایج هم مزید بر علت شده است.

نکته جالب اینکه تراکتور در فصل جاری طی ۵ تقابل خود با تیم‌های خوزستانیِ فولاد، استقلال و صنعت‌نفت ضمن کسب صد درصد پیروزی با زدن ۱۰ گل و بدون گل خورده این بازی‌ها را به سرانجام رسانده تا بردهایی با چاشنی کلین‌شیت مزه کند.

در مجموع، تراکتورِ مدل ۲۳ تیمی بوده که مقابل مدعیان حرفی برای گفتن نداشته و از این حیث مورد انتقاد قرار گرفته است، اما در برابر تیم‌های فانوس به دست نتایج خوبی کسب کرده تا ضعیف‌کش‌ترین نسخه خود را بروز دهد.

این درحالی است که در سالیان نه‌چندان دور تراکتور به عنوان یک تیم همیشه مدعی و گردن‌کلفت در جنگ مدعیان، سابقه داشته با از دست دادن امتیازات در برابر همین تیم‌های قعر جدولی جام قهرمانی را به شکل رابین هود وار از دست داده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=82566

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.