به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، بسیجی شهید علی پورمستقیمی 22 اردیبهشت ماه 1339در تبریز به دنیا آمد و در 25 بهمن ماه1364 در فاو به فیض شهادت نائل شد.
وصیتنامه بسیجی شهید علی پورمستقیمی به شرح ذیل است:
سفارش من به شما صبر و استقامت در مقابل تمام دشمنان اسلام است و دیگر این که سعی کنید کارهایتان برای خدا و با خلوص نیت باشد. همان طور که الحمدلله تا به حال در مراسم مذهبی نماز جمعه و دعاها شرکت میکردید، باز هم به صورت فعالتر شرکت کنید که حضور همیشگی شما در صحنه باعث مأیوس و ناامید شدن دشمنان اسلام و مایه دلگرمی مسؤولین متعهد کشورمان در پیش برد اهداف عالیه حکومت اسلامی خواهد بود.
پروردگارا تو خود شاهدی که قلب این بندهي روسیاهت چه قدر برای تو میتپد. خداوندا گناهکار و معصیت کارم و بندهي شایسته ای برای درگاهت نیستم، باید در اثر عشق ورزیدن به معشوق، آب می شدم و باید شب و روز شکرگزار درگاهت بودم تا ذرهای از شکر این نعمت هایت را به جا می آوردم.
ای مولای من، پروردگار من و ای رب من دوست دارم هم چون شمعی بسوزم تا از روشنايیام ظلمت و تاریکی برای بندگانت روشن شود، به طوری که چشم دشمنانت از شعلهي شمع کور شود و بینایی خود را از دست بدهد. خداوندا چشمم از توست، گوشهایم، دستهایم، پاهایم، روحم و قلبم همه از جانب توست؛ چیزی ندارم در راهت نثار کنم، ولی جانی که خود دادهای، به فرمان خودت در راهت فدا خواهم کرد؛ امیدوارم قبول درگاهت باشد و حداقل پاکیزه قبولم نمایی.
پدرم اگر قربانی شما در کربلاهای این مرز و بوم، مورد قبول پروردگار قرار گرفت، دعا کنید وقتي که جسمم بر زمین می افتد و روحم از بدن خارج می شود، مولا حسین(ع) را ملاقات کنم؛ در آن موقع سلام شما را به امام حسین(ع)، سید و مولای تمام شهدا، به مظلوم دشت کربلا و تشنه لب صحرای نینوا و به این فرزند زهرا(س) خواهم رساند. بدانید كه در آن دنیا چشم به راه شما عزیزان هستم. پس اگر میخواهید بندهي شایستهي خدا باشید و در روز قیامت در پیش پیامبر اکرم(ص) و ائمهي اطهار و حضرت زهرا(س) روسفید باشید، باید جان فشانی کنید و در این راه از جان و مال و فرزند خود بگذرید. همیشه شکرگزار باشید، شکرگزار نعمت شیعه بودن و شکرگزار درگاه خداوند، به این خاطر که با رساندن امام امت، حسین زمان، این پاکیزه مرد و پیر جماران، ما را از ظلم و جور و ظلمت و خواری به در آورد و ما را الهی گردانید و قدم در راهی گذاشتیم که در طول تاریخ، این راه را از ما گرفته بودند و سفارشی را که پیامبر اکرم(ص) کرده بودند، گم کرده بودیم و با مکتبمان بیگانه بودیم و از خدا و پیامبر اکرم(ص) و کتب اسلام دور بودیم. حال که گم کردهي خود را پیدا کردهایم، وظیفه داریم در حفظ آن کوشا باشیم و از جان و مال خود بگذریم كه من نیز بر حسب وظیفه در این مکان حضور یافتهام.
سفارش من به شما صبر و استقامت در مقابل تمام دشمنان اسلام است و دیگر این که سعی کنید کارهایتان برای خدا و با خلوص نیت باشد. همان طور که الحمدلله تا به حال در مراسم مذهبی نماز جمعه و دعاها شرکت میکردید، باز هم به صورت فعالتر شرکت کنید که حضور همیشگی شما در صحنه باعث مأیوس و ناامید شدن دشمنان اسلام و مایهي دلگرمی مسئولین متعهد کشورمان در پیش برد اهداف عالیه حکومت اسلامی خواهد بود.
