• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
حجت‌الاسلام همزبان در گفتگو با آناج

طراوت معنوی با عمل به مفاهیم قرآن در بهار طبیعت حاصل خواهد شد

  • کد خبر : 80152
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰:۳۰
طراوت معنوی با عمل به مفاهیم قرآن در بهار طبیعت حاصل خواهد شد
:یک کارشناس مذهبی گفت:طراوت معنوی در ماه مبارک رمضان با عمل به مفاهیم قرآن در بهار طبیعت حاصل خواهد شد.

به گزارش خبرنگار سرویس مذهبی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، کلمه رمضان مشتق از «رَمَض» به معنای شدّت حرارت، و حرارت سنگ، بر اثر شدّت حرارت خورشید آمده‌ است. وبه معنای سوزانیدن است و ماه رمضان به این نام خوانده شده‌است، زیرا گناهان را می‌سوزاند. و این ماه به عنوان خجسته‌ترین و بهترین ماه در اسلام شناخته شده است و مسلمانان از این ماه به عنوان ماه میهمانی خدا نیز نام می‌برند و رمضان ماهی است که ابتدایش رحمت است و میانه اش مغفرت و پایانش آزادی از آتش جهنم و درهای آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده می‌شود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد و اگر بندگان «خدا» می‌دانستند که در ماه رمضان چه برکتی وجود دارد دوست داشتند که تمام سال، رمضان باشد.

 

حجت‌الاسلام همزبان، استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با آناج اظهارکرد: در حدیث شریفی آمده است «لکل شئ ربیع و ربیع القرآن شهر رمضان»؛ برای هر چیزی بهاری وجود دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.

 

وی ادامه داد: تغییر و تحولات در عالم مادی، که اصطلاحا بهار طبیعت نام دارد، امسال هم همانند سال پیش در تقارن ماه مبارک رمضان قرار گرفته است؛ پس دو بهار معنوی و مادی قرین، همراه و هم‌زمان شده‌اند و توصیه شده است که از هردو بهار بهره‌مند شویم.

 

وی افزود: به این معنا که در ماه مبارک رمضان از نور قرآن و برکات معنوی آن و معانی و تفسیر این کتاب الهی استفاده کنیم و با عمل به مفاهیم قرآن وجودمان همانند عالم مادی سرسبز و خرم شود و از پیامبر اکرم(ص) سفارش شده است که خودتان را از باد بهار نپوشانید تا آنکه با برگ درختان می‌کند با تن و جان شماهم چنین کند.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: از قدیم الایام یکی از کارهای خوبی که در ایام نوروز پسندیده شده و در اسلام هم سفارش شده‌ است مسئله دید‌ و بازدید است و یا به عبارتی صله‌ارحام است که البته در تعبیر روایت آمده است که زیارت کنید همدیگر را بخاطر خدا، و ما باید نیتمان این باشد که بخاطر دستور خدا و برای جلب رضایت خدا این کار را انجام میدهیم و با عمل به این کار خیر که مزیت هایی مانند طولانی شدن عمر و پر برکت شدن زندگی دارد و قطع رحم یا فاصله گرفتن از آشنایان هم آثار بالعکس خواهد داشت پس با دید و بازدید ساده و بدون تشریفات خواهیم دید که انسجام مردم در این حوزه بیش تر خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=80152

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.