به گزارش خبرنگار سرویس ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، سید محسن حسینی، مدافع پیشین تیم فوتبال تراکتور امروز با انتشار پستی در صفحه اجتماعی خود کفشهایش را آویخت و از دنیای مستطیل سبز خداحافظی کرد.
این بازیکن بلندبالا و شمالی فوتبال کشور از گلزنترین مدافعان تراکتور در لیگ برتر بود و یکی از زیباترین گلهای تاریخ این مسابقات را هم به نام خود ثبت کرده است.
گل استثنائی او با پیراهن تراکتور مقابل فولاد خوزستان در لیگ دوازدهم که با ضربه آکروباتیک تماشایی خلق کرد، از اذهان هواداران پرشور تراکتور پاک شدنی نیست.
وی در دوران بازیگری خود در سه مقطع برای گسترش فولاد تبریز هم بازی کرد و سپیدرود رشت، نساجی مازندران، گل ریحان البرز و بادران تهران دیگر تیمهای او بودند.
حسینی که پس از حضور در بادران تهران از مستطیل سبز دور شده و در کلاسهای مربیگری حضور یافته بود، امروز در سن سالگی ۳۹ بالاخره تصمیم به بازنشستگی گرفت.
«پایگاه خبری آناج» برای این بازیکن بااخلاق و دوستداشتنی فوتبال کشور در ادامه مراحل زندگی خود و در عرصه مربیگری آرزوی موفقیت و سربلندی دارد.
انتهای پیام/

چطوره بیارین برای تراختور سرمربی بشه! بابا این قدر تابلو بولد نکنید شما را به خدا قسم می دهم….حسینی بازیکن بی حاشیه و با اخلاقی بود و صد التبه از نظر فنی هیچگاه شایسته بازی در لیگ برتر نبود. نباید این همه تعریف و تمجید بی جا کرد.فردا هم مثل مرتضی اسدی و میر شفیعیان و غیره ادعای نیمکت تراختور را می کند.