• امروز : یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
مروری بر وصیت معلم شهید فیروز اصغری؛

مبادا دین را در مقابل دنیا سر ببرید

  • کد خبر : 76815
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱:۵۲
مبادا دین را در مقابل دنیا سر ببرید
مبادا دین را در مقابل دنیا سر ببرید و در اثر ناملایمات زندگی به دین بدبین شده و خدای‌نکرده کلامی بر خلاف موازین شرع ابراز و قدمی برخلاف رضای الله بردارید.

به گزارش «آناج»، شهید والامقام معلم شهید فیروز اصغری به تاریخ تولد دوازدهم آبان ۱۳۴۶ در میانه و تاریخ شهادت شهادت ۲۹ خرداد ۱۳۶۷ در ماووت عراق در وصیت خود می‌نویسد:

آری می‌رویم تا با کشته شدنمان راه اباعبدالله الحسین (ع) و دین محمد (ص) را زنده کنیم و به هل من ناصر ینصرنی حسین لبیک بگوییم. ای جوانان نکند در رخت‌خواب بمیرید که حسین علیه‌السلام در میدان نبرد شهید شد. ای جوانان نکند در غفلت بمیرید که علی علیه‌السلام در محراب عبادت شهید شد.

به جبهه می‌رویم تا خصم زبون را نابود کنیم و پرچم لااله‌الاالله را در فراز قله‌های کشور عراق به پا داریم می‌رویم دین نبی محترم پیامبر اکرم محمدبن‌عبدالله صلوات‌الله‌علیه واله و سلم را زنده کنیم. مگر این نیست که اسلام با خود ما زنده می‌شود و چه خوب به ما درس داد سالار شهیدان سرور آزادگان حسین بن علی (ع) ان کان دین محمد لم یستقم الا بقتلی یا سیوف خذینی»؛ اگر دین محمد( صلی الله علیه و آله و سلم ) جز با خون من استوار نمی‌ماند، پس ای شمشیرها مرا دریابید.

مطلب بعدی است باید بدان توجه نمود مسئله دنیاطلبی و اشتغال به مظاهر مادی است. البته وقتی دراین‌باره سخن گفته می‌شود بدان معنی نیست که به دنیا اهمیتی ندهید بلکه مفهوم این است که مبادا دین را در مقابل دنیا سر ببرید و در اثر ناملایمات زندگی به دین بدبین شده و خدای‌نکرده کلامی بر خلاف موازین شرع ابراز و قدمی برخلاف رضای الله بردارید.

هم‌وطنان اطاعت از ولایت فقیه، امام امت، نور یزدان، ابراهیم زمان، پیر جماران، خمینی کبیر را فراموش نکنید و از او پیش نروید که گمراهی در پی دارد و عقب نمانید که جز دچار هلاکت می‌ شوید.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=76815

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.