• امروز : یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 December - 2025
مروری بر وصیت شهید رحیم ابراهیم‌پور خیاطی؛

شهیدی که از ترورش به دست ضدانقلاب مطلع بود

  • کد خبر : 76597
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱:۰۷
شهیدی که از ترورش به دست ضدانقلاب مطلع بود
من وقتی این وصیت‌نامه را می‌نویسم که تقریباً ترور من برای خودم تا حدی حتمی شده‌ است زیرا با کشف عکس‌های من از خانه‌های تیمی، تعقیب بعضی افراد ناشناس و بعضی حرف‌ها فکر نمی‌کنم که به این سادگی از من دست بردارند.

شهید والامقام پاسدار شهید رحیم ابراهیم‌پور خیاطی

ولادت یازدهم فروردین ۱۳۳۹ در تبریز

شهادت شانزدهم شهریور ۱۳۶۰ در تبریز بر اثر ترور توسط گروهک‌های ضد انقلاب

این‌جانب به پدر و مادر و کلیه باز ماندگان وصیت می‌کنم که شما را به خدا هرگز به‌خاطر من ناراحت نشوید و گریه نکنید که شما با این کار باعث خوشحالی آمریکا و مزدوران داخلی‌ می‌شوید. من مسلمانم چرا شهید نشوم. خیلی علاقه‌مند بودم که به جبهه بروم اما اگر این‌جا هم ماندیم خدا خود گواه است که مانند جبهه با مزدوران شرق و غرب می‌جنگیدیم و آخرش به پیش او رفتیم شمارا به خدا همیشه در نمازهایتان امام را دعا کنید تا او را دارید هیچ قدرتی نمی‌تواند بر شما غلبه کند که او این نیرو را از خدای خود می‌گیرد و کم‌تر کسی پیدا می‌شود که مثل او با خدا نزدیک باشد.

از وقتی‌که آمریکای جنایت‌کار شاه مهره خود را در ایران از دست داد به هر گونه جنایتی دست زد به جنایاتی که روی چنگیزخان مغول را نیز سفید کرد آخرین حربه آمریکا ترور است که فکر می‌کنم به‌عنوان آخرین حربه اوست آمریکا چنین فکر می‌کند که با ترور شخصیت‌ها، پاسدارها، حزب‌اللهی‌ها می‌تواند این انقلاب را شکست دهد اما باید این را بداند که برای ما طبق فرمان امام‌خمینی پیروزی یا شکست مطرح نیست برای ما ادای تکلیف مطرح است اگر پیروز شدیم که به عزت و جلال رسیده‌ایم اگر شکست خوردیم تکلیف خودمان را ادا کرده‌ایم.

 

من وقتی این وصیت‌نامه را می‌نویسم که تقریباً ترور من برای خودم تا حدی حتمی شده‌ است زیرا با کشف عکس‌های من از خانه‌های تیمی، تعقیب بعضی افراد ناشناس و بعضی حرف‌ها فکر نمی‌کنم که به این سادگی از من دست بردارند.

اما من می‌گویم که من با خدای خود عهد بسته‌ام که اگر من نمی‌توانم به‌علت ضرورت کار سپاه به جبهه بروم لااقل اوقات بیکاری خود را صرف مبارزه با گروهک‌های آمریکایی خواهم کرد و شب‌ها تا صبح مانند صیاد دنبال منافق‌ها و کافران خواهم گشت تا آن‌ها را صید کنم و در این راه آرزویم فقط شهادت به دست آن‌هاست.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=76597

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.