• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

کاربری اداری عمارت ساعت تخلیه می‌شود

  • کد خبر : 74226
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۸
کاربری اداری عمارت ساعت تخلیه می‌شود

شهردار تبریز گفت: با حذف کاربری اداری عمارت ساعت، کاربری اصلی آن به شکل موزه استمرار یافته و محلی برای حضور گردشگران و مسافران فراهم می‌شود.

به گزارش آناج، یعقوب هوشیار در خصوص تخلیه عمارت ساعت اظهار کرد: با فراهم شدن مقدمات تخلیه عمارت ساعت تبریز و حذف کاربری اداری، این بنای تاریخی به  احترام درخواست‌ها و مطالبه گری دوستداران میراث فرهنگی و بر اساس وعده شهرداری تبریز تخلیه می‌شود.

وی با اشاره به اهتمام شهرداری برای مرمت بخش‌های مختلف این عمارت گفت: به منظور حفظ و نگهداری شایسته این عمارت تاریخی، اقدامات متعدد مرمتی همچون تزریق بتن و استحکام بخشی عمارت، احیا و مرمت زیرزمین عمارت ساعت، احیاء آب انبار عمارت و … اجرا شده است.

شهردار تبریز تصریح کرد: با حذف کاربری اداری این ساختمان، کاربری اصلی آن به شکل موزه استمرار یافته و محلی برای حضور گردشگران و مسافران فراهم می‌شود که طبق وعده ای که به شهروندان داده شده بود شاهد تحقق آن هستیم.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=74226
  • نویسنده : کاربری اداری عمارت ساعت تخلیه می‌شود

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.