به گزارش آناج، تیم فوتبال مس سونگون ورزقان شامگاه امروز (شنبه) در آغاز فصل جدید مسابقات لیگ دسته اول باشگاههای کشور موسوم به «جام آزادگان» در دیداری خانگی مقابل خلیج فارس ماهشهر به پیروزی پرگل ۴ بر یک دست یافت تا گام اول را محکم بردارد.
نماینده فوتبال آذربایجان که به عنوان تیم صعود کرده از لیگ دسته دو در ورزشگاه یادگار امام ره تبریز پذیرای نماینده خوزستان بود، هیچ نشانی از تیم تازهوارد نداشت.
شاگردان بخشیزاده درحالی در این دیدار موفق به کسب برتری قاطع شدند که در دقیقه ۲۶ برخلاف جریان بازی گل نخست را دریافت کردند اما در ادامه بازگشت فوقالعادهای را رقم زده و با زدن ۴ گل میهمان خود را با شکست سنگین بدرقه کردند.
محمدطاهر امینی و یاسر فیضی گلزنان مس سونگون در این بازی بودند که هر کدام توانستند ۲ گل به ثمر برسانند.
انتهای پیام/
