• امروز : یکشنبه, ۲۳ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 14 December - 2025
مسابقات ترای‌اتلون المپیاد استعدادهای برتر کشور؛

آذربایجان شرقی و زنجان عناوین برتر را به دست آوردند

  • کد خبر : 70933
  • ۰۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۱
آذربایجان شرقی و زنجان عناوین برتر را به دست آوردند

چهارمین دوره مسابقات ترای‌اتلون المپیاد استعدادهای برتر پسران با درخشش ورزشکاران آذربایجان‌شرقی و زنجان به میزبانی تبریز برگزار شد.

به گزارش آناج، مسابقات ترای‌اتلون المپیاد استعدادهای برتر پسران رده سنی نوجوانان و نونهالان در روز سه‌شنبه آخرین روز مردادماه به میزبانی تبریز در سد امند برگزار شد.

در پایان این دوره از مسابقات در رده سنی نوجوانان صدرا ابراهیمی و محمدصدرا قربان‌زاده از آذربایجان‌شرقی به ترتیب مدال طلا و برنز را بدست آوردند و علیرضا بیات از زنجان مدال نقره را بدست آورد.

در رده سنی نونهالان نیز فرید میرکی، نیما بنابی‌فرد و محمدطاها اوجاقلو از استان زنجان عناوین اول تا سوم را بدست آوردند.

چهارمین دوره المپیاد استعدادهای برتر ترای‌اتلون کشور با حضور بیش از ۱۰۰ ورزشکار از ۱۲ استان کشور برگزار شد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=70933
  • نویسنده : عنوان برتر آذربایجان‌شرقی در ترای‌اتلون

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.