• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
فرمانده قرارگاه بروجردی آذربایجان‌غربی در تبریز:

سردار اوصانلو مرد تصمیم‌های سخت است/ تسلط بر ارتفاعاتی که 600 سال خارج از دست دولت‌های ایران بود

  • کد خبر : 68694
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۵
سردار اوصانلو مرد تصمیم‌های سخت است/ تسلط بر ارتفاعاتی که 600 سال خارج از دست دولت‌های ایران بود

فرمانده قرارگاه بروجردی آذربایجان‌غربی گفت: سردار اوصانلو ارتفاعاتی که 600 سال از دست دولت‌های ایران خارج بود را تحت تسلط آورد.

به گزارش آناج، سردار اسمعلی خلیل زاده در مراسم تجلیل از سردار محمدتقی اصانلو اظهار داشت: این مراسم تجلیل از کسی است که تمام عمرش را در راه جهاد و برقراری امنیت برای این ملت، کشور و اسلام عزیز گذاشته است، می‌باشد.

وی ادامه داد: سردار اوصانلو زحمات طاقت فرسایی را در سخت‌ترین شرایط تحمل کردند؛ تقدیر از سردار اوصانلو تقدیر از ایثارگری و تقدیر از تمامی رزمندگان اسلام، غواصان و رزمندگان مظلومی است که جانشان را برای ملت فدا کردند.

فرمانده قرارگاه بروجردی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه من 16 سال در خدمت سردار اصانلو به عنوان مسئول عملیات بوده‌ام، گفت: من درس‌های زیادی را از این سردار بزرگوار یاد گرفته‌ام، اصانلو یعنی راه شهیدان، راه مقاومت و فداکاری و سلحشوری. من این موارد را به عینه دیده‌ام.

وی ادامه داد: یکی از خصوصیات بارز سردار اوصانلو این است که همواره مرد میدان بود و در میدان حضور داشت؛ ایشان فرماندهی نبود که از راه دور و با بی‌سیم سربازانش را فرماندهی کند بلکه در نزدیک‌ترین مناطق مستقر بوده و با تسلط کامل به میدان عملیات را فرماندهی می‌کردند و در بسیاری از مواقع به عنوان رزمنده اصلی در میدان حاضر می‌شد.

سردار خلیل زاده با اشاره به اینکه اوصانلو یعنی پیروزی تشریح کرد: هرجا سردار اوصانلو بود آنجا پیروزی بود؛ یک بار یکی از فرماندهان رده بالا در درگیری که در منطقه پیرانشهر داشتیم به من گفت چرا هیچ استرس و اضطرابی ندارید؟ گفتم اوصانلو حاضر است و تا وقتی سردار اوصانلو اینجاست ترس از شکست معنی ندارد.

وی ادامه داد: یکی از خصوصیات سردار اوصانلو گرفتن تصمیمات سخت بود؛ یک بار در سال 1394 ماموریتی به سردار اوصانلو به همراه تعدای از نیروهای قرارگاه حمزه برای اعزام به سوریه دادند، ماموریت این بود که چهار شهرک حلب باید آزادسازی می‌شد و البته یک سال قبل عملیاتی برای آزادسازی رخ داده بود اما موفق نبود. دو شهرک با تدبیر سردار به صورت شبانه آزادسازی شد اما در سومین شهرک در نزدیک طلوع آفتاب با جمع شدن نیروهای داعش جنگ سختی در گرفت.

فرمانده قرارگاه بروجردی آذربایجان‌غربی یادآور شد: این جنگ تا غروب ادامه پیدا کرد و سردار اوصانلو با حضور در میدان این شهرک را حفظ کرد و هیمنه داعشی‌ها شکسته بود، آنجا وقتی سپاه قدس دید تعداد اندک نیروهای ما را دید آزادسازی چهارمین شهرک را به نیروهای حزب الله سپرد اما داعشی‌ها از طریق کانال‌های زیرزمینی به آنها پاتک زدند. سردار اوصانلو که این مساله را دید گفت ما باید به یاری آنها برویم.

وی ادامه داد: من گفتم سردار ما نیرویی نداریم اما سردار اوصانلو گفت اول به خدا توکل کنیم و دوم اینکه باید وظیفه‌مان را انجام دهیم، اگر این تصمیم سردار نبود آن شهر مهم آزاد نمی‌شد.

سردار خلیل زاده در خاطره‌ای دیگر گفت: از سمت پیرانشهر به سردشت ارتفاعاتی است است که از 600 سال گذشته دولت ایران بر این ارتفاعات تسلط نداشتند و در دست اشرار بود اما از زمانیکه سردار اوصانلو فرماندهی قرارگاه حمزه را برعهده گرفتند، گفتند زمانی امنیت برقرار می‌شود که بر این منطقه تسلط داشته باشیم و این در حالی بود که این ارتفاعات صعب العبور، سرد و خشن بود.

وی یادآور شد: جنگ‌های مختلفی با کمترین تلفات در آن منطقه انجام شد و بر ضد انقلاب این اراده تحمیل شد و در این مرزها که مرز خودمان است، مستقر شدیم به طوریکه هیچ مسئولی آن را باور نمی‌کرد

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=68694
  • نویسنده : سردار اوصانلو مرد تصمیم‌های سخت است

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.