به گزارش آناج، در جریان برگزاری بیستوپنجمین دوره رقابتهای دوومیدانی قهرمانی آسیا در بانکوک تایلند، عصر امروز (جمعه) «مهدی پیرجهان» دونده مانعرو کشورمان در مرحله نیمهنهایی ماده ۴۰۰ متر با مانع موفق شد با ثبت حدنصاب لازم راهی مرحله پایانی این مسابقات شود.
بر همین اساس، پیرجهان که در دور نخست با ثبت زمان ۵۱.۱۱ ثانیه به مرحله نیمهنهایی صعود کرده بود، در گروه نخست دور نیمه نهایی این رقابتها حاضر شد که در پایان با ارتقای عملکرد خود و رکورد ۴۹.۷۱ ثانیه بهعنوان نفر نخست از خط پایان عبور کرد و راهی فینال این مسابقات شد.
مرحله نهایی رقابت ماده ۴۰۰ متر با مانع عصر فردا (شنبه) برگزار خواهد شد و دونده تبریزی تیم ملی برای کسب نشان پا به میدان گذاشته و رقابت خواهد کرد.
گفتنی است، میلاد ناصحجهانی، دونده دوهای سرعت تبریز دیگر نماینده آذربایجانشرقی در ترکیب ۱۰ نفره اعزامی تیم ملی دوومیدانی ایران به مسابقات قهرمانی آسیاست که فردا (شنبه) کار خود را در رشته ۲۰۰ متر آغاز خواهد کرد.
انتهای پیام/ ب
