• امروز : دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
شهردار منطقه یک تبریز خبر داد:

ساماندهی مقبره‌الشعرای تبریز سرعت گرفت

  • کد خبر : 66097
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷
ساماندهی مقبره‌الشعرای تبریز سرعت گرفت
شهردار منطقه یک تبریز از آغاز عملیات اجرایی سنگفرش معابر پیرامون مجموعه فرهنگی و گردشگری مقبره‌الشعرا این بنا خبر داد و گفت: با توجه دولت به ساماندهی این محوطه فرهنگی، تاریخی و گردشگری، این طرح شتاب گرفته است.

به گزارش آناج، حمید شاهوردی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: پروژه سنگفرش معابر پیرامون مجموعه در سه ضلع شمالی، جنوبی و شرقی این مجموعه با ۱۲ هزار مترمربع مساحت در دست اجرا است و طول این پروژه در هر ضلع مجموعه مقبره‌الشعرا ۷۰۰ متر است.

وی مبلغ اولیه پیمان پروژه کفسازی معابر پیرامون مقبره‌الشعرا را ۲۱ میلیارد تومان اعلام و اظهار کرد: این پیمان شامل تعویض جداول، مرمت و بهسازی پیاده‌روها و سنگفرش مسیر سواره‌رو با سنگ اسپراخون خواهد بود.

شاهوردی اضافه کرد: بنا به دستور شهردار تبریز، اجرای سنگفرش همزمان با اجرای پروژه کفسازی و صفه جنوبی مقبره‌الشعرا انجام می‌شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=66097
  • نویسنده : ساماندهی مقبره‌الشعرای تبریز سرعت گرفت

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.