• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

قاچاقچی البسه و پوشاک در آذربایجان‌شرقی ۸.۱ میلیارد ریال جریمه شد

  • کد خبر : 65861
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۰
قاچاقچی البسه و پوشاک در آذربایجان‌شرقی ۸.۱ میلیارد ریال جریمه شد
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: قاچاقچی البسه و پوشاک در این استان به پرداخت هشت میلیارد و ۱۰۶ میلیون ریال جریمه محکوم شد.

به گزارش آناج، صمد حضرتی، روز شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: از این متهم بیش از یکهزار و ۳۵۰ ثوب البسه خارجی به ارزش چهار میلیارد و ۳۰۶ میلیون ریال کشف و ضبط شده است.

وی با بیان اینکه پرونده این متهم در اداره تعزیرات حکومتی چاراویماق رسیدگی شد، اظهار کرد: به دنبال گزارش ارسالی ماموران انتظامی این شهرستان، پرونده ای به ظن قاچاق کالای مکشوفه در این اداره تشکیل و پس از انجام اقدامات لازم و اخذ میزان ارزش کالا، شعبه به این پرونده رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: پس از احضار متهم و تفهیم اتهام، به دلیل غیرموثر بودن دفاعیات و عدم ارائه اسناد و مدارک مثبته و اقدام غیرقانونی در خرید و حمل کالای قاچاق بدون رعایت ضوابط قانونی، تخلف وی محرز شد.

حضرتی، ادامه داد: علاوه بر ضبط کالای مکشوفه با احتساب ارزش خودروی حامل، متهم به پرداخت جزای نقدی به مبلغ مذکور در حق صندوق دولت محکوم شد.

بر اساس این گزارش، در سال گذشته در حوزه قاچاق کالا و ارز به دنبال رسیدگی و مختومه شدن چهار هزار و ۴۵۶ پرونده تخلف در سطح استان، برای متخلفان در این حوزه بیش از چهار هزار و ۶۹ میلیارد و ۱۷۶ میلیون ریال جریمه صادر شده است.

هم اکنون ۱۸ شعبه تعزیرات حکومتی در سطح شهرستان های استان فعالیت می کنند و ۲ شعبه ویژه شامل شعبات ۲ و سه نیز در سال های اخیر در اداره کل تعزیرات حکومتی استان ایجاد شده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=65861
  • نویسنده : قاچاقچی البسه و پوشاک در آذربایجان‌شرقی ۸.۱ میلیارد ریال جریمه شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.