• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

آذربایجان‌شرقی از بن‌بست خارج می‌‌شود

  • کد خبر : 6335
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۹:۱۳
آذربایجان‌شرقی از بن‌بست خارج می‌‌شود

استاندار آذربایجان‌شرقی بازگشایی خط ریلی ایران به کشورهای همسایه شمال‌غرب را برای خارج شدن استان از بن‌بست ارتباطی ضروری دانست و بر ارائه طرح توجیه اقتصادی این موضوع از سوی دستگاه‌های مسوول استانی به وزارت امور خارجه تأکید کرد.

به گزارش آناج، محمدرضا پورمحمدی در نشست بررسی موضوع بازگشایی خط ریلی ایران به کشورهای همسایه شمال‌غرب با اشاره به بازدید وزیر امور خارجه از مرز ایران و نخجوان، اظهار داشت: هدف اصلی دکتر ظریف از این بازدید، بررسی امکان بازگشایی خط ریلی جلفا و نخجوان بود که نقش بسیار مهمی در رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.

وی افزود: با توجه به مسوولیت جدید استان برای توسعه روابط با جمهوری آذربایجان و مشارکت در بازسازی قره‌باغ، گشایش این مسیر ریلی فوق‌العاده اهمیت دارد.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: موضوع بازگشایی این خط ریلی را هفته آینده در نشستی با وزیر امور خارجه مطرح و طرح توجیه اقتصادی این موضوع را که از سوی دستگاه‌های مسوول استانی تهیه می‌شود، ارائه خواهیم کرد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اثرات بازگشایی خط ریلی ایران با کشورهای همسایه شمال‌غرب، متذکر شد: تحقق این امر از نظر ارتباطات تجاری و دسترسی به بازار منطقه اوراسیا همچنین صرفه‌جویی در هزینه‌های حمل ‌و نقل کالا به کشورمان تأثیر بسزایی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه تحقق این موضوع نیازمند رایزنی‌های سیاسی و توافق با کشورهای همسایه است، افزود: پس از توافق‌های لازم، تقویت زیرساخت‌های ریلی در داخل کشور را به صورت جدی از دستگاه‌های مسوول پیگیری خواهیم کرد.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=6335
  • نویسنده : آذربایجان‌شرقی از بن‌بست خارج می‌‌شود

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.