• امروز : جمعه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 12 December - 2025
نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی:

دولت برای جلوگیری از ایجاد آشفتگی در بازار سریع‌تر وزیر پیشنهادی صمت را معرفی کند

  • کد خبر : 62929
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۳:۲۴
دولت برای جلوگیری از ایجاد آشفتگی در بازار سریع‌تر وزیر پیشنهادی صمت را معرفی کند
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: دولت باید با معرفی هرچه سریعتر وزیر پیشنهادی صمت، جلوی آشفتگی بازار و نارضایتی مردم را بگیرد.

به گزارش آناج، الله‌وردی دهقانی عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فارس، با اشاره به استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: امروز بازار به ویژه در حوزه صنعت خودرو دچار آشفتگی است و ما باید جلوی این آشفتگی را بگیریم.

وی افزود: دولت باید با تسریع در معرفی وزیر پیشنهادی برای وزارت صمت به مجلس، جلوی آشفتگی بیشتر در حوزه بازار کار وزارت صمت و ایجاد نارضایتی در میان مردم را بگیرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به آخرین وضعیت آرد و نان در کشور، اظهار داشت: دولت سیاست مشخصی را در این زمینه به‌طور کامل پیاده نکرده و حال که وزیر صمت نداریم، طبیعتاً کار در این حوزه پیشرفت بیشتری نخواهد داشت.

دهقانی خاطرنشان کرد: در حوزه توزیع آرد در کل کشور ما نباید انحصار داشته باشیم، بلکه باید فضا در این حوزه یک فضای رقابتی باشد تا هم کیفیت افزایش یابد و هم هزینه خدمات کاهش پیدا کند.

وی افزود: امیدواریم با معرفی هرچه سریع‌تر وزیر پیشنهادی صمت، شاهد ساماندهی هرچه بیشتر و بهتر امور با روی کار آمدن وزیر جدید باشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=62929
  • نویسنده : دولت برای جلوگیری از ایجاد آشفتگی در بازار سریع‌تر وزیر پیشنهادی صمت را معرفی کند

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.