• امروز : شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 13 December - 2025

کاهش ۲۲ درصدی ترافیک تبریز با اجرای طرح جمع‌آوری وانت‌بارها

  • کد خبر : 62839
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۳:۰۹
کاهش ۲۲ درصدی ترافیک تبریز با اجرای طرح جمع‌آوری وانت‌بارها
به گفته شهردار تبریز، هم اکنون حدود ۴۵۰ دستگاه وانت بار سد معبری در تبریز وجود دارد که متاسفانه این افراد حق و حقوق دو میلیون شهروند را تضییع می کنند.
به گزارش آناج، یعقوب هوشیار از جمع آوری روزانه حدود ۱۰ دستگاه وانت‌بار متخلف در سطح شهر خبر داد و گفت: در حال حاضر ۲۵۰ دستگاه وانت‌بار متخلف و سدمعبر کننده در پارکینگ‌ها توقیف شده‌اند.
وی با اشاره به ارسال ابلاغیه به وانت بارهای متخلف برای واگذاری مکان، اظهار کرد: تنها ۷۰ نفر حاضر به ثبت نام جهت ارائه مکان شده‌اند و وانت بارها آماده همکاری با شهرداری نیستند.
وی تصریح کرد: معضل سد معبر خودرویی پیش از اینکه تنها مربوط به شهرداری باشد، یک معضل ترافیکی در معابر است که باید با همکاری تمام ارگان‌های دخیل این معضل برطرف شود.
به گفته هوشیار، هم اکنون حدود ۴۵۰ دستگاه وانت بار سد معبری در تبریز وجود دارد که متاسفانه این افراد حق و حقوق دو میلیون شهروند را تضییع می کنند.
شهردار تبریز با بیان اینکه هیچ گونه اغماض با متخلفان سد معبری نخواهیم داشت، افزود: جلسه هماهنگی مدیریت شهری با  دادگستری برای جمع آوری وانت‌بارها برگزار شده و تدبیری اندیشیده شده است که وانت‌ مجدد جمع آوری و ساماندهی شوند و در این راستا نیز مکان و محل خاصی برای فعالیت آنها ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=62839
  • نویسنده : کاهش ۲۲ درصدی ترافیک تبریز با اجرای طرح جمع‌آوری وانت‌بارها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.