• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025
درخت تنومند انقلاب 43 ساله شد؛

پرچم انقلاب بالاست/ راهپیمایی متفاوت در تبریز

  • کد خبر : 6134
  • ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
پرچم انقلاب بالاست/ راهپیمایی متفاوت در تبریز

صبح امروز راهپیمایی خودرویی و موتوری ۲۲ بهمن در تبریز با استقبال گرم مردم برگزار و در اقدامی متفاوت رژه اسب سواران هم در میدان ائل گلی تبریز انجام شد.

به گزارش آناج، جشن متفاوت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از دقایقی قبل در تبریز آغاز شد. راهپیمایی موتوری و خودرویی خانوادگی یوم‌الله ۲۲ بهمن مردم غیور تبریز از جاده ائل گلی به سمت مصلای تبریز شروع شده است.

حجم انبوه پرچم های جمهوری اسلامی ایران بر فراز خودروها تماشایی ترین سکانس این راهپیمایی مردمی است.

امروز مردم چهل‌وسومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیرند؛ انقلابی که نهالی نوپا بود اما با تیشه‌های ترور، فتنه، جنگ و تحریم از پا در نیامد تا امروز تبدیل به درخت تنومندی شود که چشم بسیاری از مظلومان جهان به آن باشد. انقلاب اسلامی موانع و کارشکنی‌های بسیاری را به خود دیده و انواع تحریم‌های ظالمانه اوج این کارشکنی‌ها بوده که اقتصاد و معیشت مردم را دچار مشکل کرده است اما با این وجود هنوز هم مردم پای استقلال این انقلاب ایستاده‌اند و نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده‌اند.

انقلابی که متعلق به همه مردم است

امام خمینی(ره) انقلاب اسلامی ایران را انقلاب مستضعفان نامید و به راستی هنوز هم این مستضعفان و اقشار ضعیف جامعه این انقلاب را متعلق به خود می‌دانند و بیشترین دلبستگی را با انقلاب اسلامی دارند. طنین فریاد “الله اکبر” در شب 21 بهمن امسال در محلات محروم تبریز، رساتر شنیده می‌شد و این الله اکبرها به دشمنان داخلی و خارجی پیام پیوند ناگسستنی مردم با انقلاب را داد.

اگرچه مستضعفان نقش جدی در پیروزی و نگهداری انقلاب اسلامی داشتند اما استقبال مردمی از ایام الله دهه فجر هم نشان می‌دهد علی رغم تلاش دشمن برای زاویه‌سازی مردم با انقلاب، هنوز هم قشر عظیمی از مردم پایبند این انقلاب و آرمان‌های آن هستند و این انقلاب متعلق به تمام مردم است.

مشکلات هست اما راه ادامه دارد

 

اگرچه در یک چهل سال گذشته و به ویژه در چند سال اخیر دشمن به دنبال القای این مساله است که انقلاب اسلامی نتوانسته پیشرفت کند اما حضور دائمی مردم در راهپیمایی‌های 22 بهمن و تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب نشان می‌دهد اگرچه مشکلات وجود دارد اما راه نیز ادامه دارد.

سرعت پیشرفت‌های علمی، نظامی فناوری و حتی اقتصادی با وجود تحریم‌های ظالمانه قابل مقایسه با پیش از انقلاب نیست و هرچقدر که دشمن تلاش داشته باشد تا واقعیت‌ها را وارونه جلوه دهد، این مردم هستند که به قضاوت می‌نشینند و ثمرات انقلابشان را می‌بینند.

برای جشن 43 سالگی انقلاب همه آمده‌اند

اگرچه برای اولین بار امسال راهپیمایی 22 بهمن به دلیل شیوع کرونا به روال هرساله برگزار نشده و راهپیمایی امسال محدوده به رژه موتوری و خودرویی شده اما تصاویر و فیلم‌ها نشان می‌دهد که همه آمده‌اند. پیر و جوان، زن و مرد با هر عقیده سیاسی و فرهنگی آمده‌اند تا پای انقلابی بایستند که با خون شهدا ضمانت شده‌ است.

رژه متفاوت در راهپیمایی تبریز

در اقدامی متفاوت رژه اسب سواران هم در کنار راهپیمایی خودرویی و موتوری در میدان ائل گلی تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم امروز 22 بهمن در تبریز حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در سنگفرش ارگ تبریز اظهار داشت: اگرچه در 42 سال گذشته از انقلاب فراز و فرودهایی وجود داشته اما هیچگاه متوقف نشده و دشمنان را به عقب رانده‌ایم.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه مشکلات اقتصادی و بیکاری وجود دارد، گفت: ما این مشکلات به این دلیل نیست که ما در مقابل ظلم و ظالم ایستاده‌ایم.

وی ادامه داد: پیام امروز مردم آذربایجان این است که ما نه فقط ۲۹ بهمن را خلق کرده‌ایم بلکه در حفظ انقلاب و فرمانبری از ولایت، به منافقان فرصت ضربه زدن نخواهیم داد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=6134
  • نویسنده : راهپیمایی خودرویی و موتوری تبریز آغاز شد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.