• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

۴۹ دانش‌آموز از ۳ مدرسه سطح تبریز تحت درمان بوده و وضعیت پایداری دارند

  • کد خبر : 58472
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
۴۹ دانش‌آموز از ۳ مدرسه سطح تبریز تحت درمان بوده و وضعیت پایداری دارند
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تعداد ۴۹ دانش آموزان برای اطمینان خاطر خانواده ها و بررسی های بیشتر به مراکز درمانی اعزام شدند و تحت مراقبت قرار گرفتند.

به گزارش آناج، بهمن نقی‌پور در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به مداخلات صورت گرفته توسط اورژانس خوشبختانه اقدامات سرپایی انجام شده و تعداد ۴۹ دانش آموزان برای اطمینان خاطر خانواده ها و بررسی های بیشتر به مراکز درمانی اعزام شدند و تحت مراقبت قرار گرفتند.

 

وی با اشاره به اینکه این حادثه در سه مدرسه سطح شهر تبریز اتفاق افتاده است گفت: اقدامات اولیه توسط اورژانس انجام شده است و خوشبختانه وضعیت پایدار و تحت کنترل کادر درمان قرار دارد .

 

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خواستار حفظ آرامش خانواده های دانش آموزان شد و افزود: وضعیت دانش آموزان مطلوب بوده و جای نگرانی نیست و شهروندان محترم و رسانه ها برای دریافت خبرهای تکمیلی می توانند از طریق روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اطلاعات تکمیلی را دریافت کنند.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز نوشت: تعدادی از دانش آموزان دختر مدارس شهرستان تبریز ظهر امروز به علت مسمومیت به بیمارستان منتقل شدند.

️این دانش آموزان مربوط به مقاطع یک مدرسه ابتدایی و ۲ دبیرستان دخترانه در مناطق تبریز، باسمنج و ستارداداشی هستند.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=58472
  • نویسنده : ۴۹ دانش‌آموز از ۳ مدرسه سطح تبریز تحت درمان بوده و وضعیت پایداری دارند

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.