به گزارش آناج، رسول خطیبی در نشست خبری پس از برد یک بر صفر تیمش مقابل تراکتور اظهار داشت: از بازیکنانم خیلی تشکر میکنم. مواردی که خواسته بودیم را انجام دادند. به خاطر دوندگی که از طرف بازیکنان آلومینیوم اراک وجود داشت، باید از آنها تشکر کنم.
وی افزود: بازیکنانم کار بزرگی کردند، آنها در هفته گذشته 3 امتیاز بازی مقابل قهرمان لیگ برتر را کسب کردند و در این بازی مقابل قهرمان جام حذفی به پیروزی رسیدند.
سرمربی تیم آلومینیوم اراک در خصوص شرایط تیم تراکتور خاطرنشان کرد: تراکتور همیشه برای من قهرمان است. خاطرات زیادی با این تیم دارم. آرزو دارم تراکتور در بازیهای آینده موفق شود، قطعاً هم همینطور خواهد بود.
خطیبی در پایان گفت: میخواهم بگویم لعنت به کرونا، خیلی دلم میخواست هواداران بینظیر که همیشه این ورزشگاه را پر میکردند، در ورزشگاه حضور داشته باشند. آنها از من حمایت کردند. میخواهم بگویم دلم همیشه با شما بوده و هر چه که دارم از شما است. یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراکتور و یاشاسین آلومینیوم اراک.
انتهای پیام/

لعنت به تو و زنوزی که با اختلاف تان باعث شدید تیم بزرگ ماشین سازی به این روز بیفتد.زنوزی گفته بود: خطیبی برای سرمربی گری تراکتور دندان تیز کرده است اما من نمی گذارم این اتفاق بیفتد. ودر نتیجه شما بدون در نظر گرفتن هواداران وشرایط تیم ماشین سازی استعفا کردید.ماشین سازی چوب بی لیاقتی شما دو نفرو تیم تراکتور را می خورد.