• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
وفاق یا نفاق؟

سردرگمی قوم‌گرایان کُرد و تُرک  

  • کد خبر : 50248
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۲
سردرگمی قوم‌گرایان کُرد و تُرک   
دیری نپایید تا تئوریسین‌های تجزیه‌طلبی تُرک و کُرد به تعبیری در صدد ریست کردن این وفاق پوشالی برآمده و بر مدار نفاق و نفرت‌پراکنی این دو قوم بازگردند.   

به گزارش آناج، هم‌زمان با شروع اعتراضات در ایران، آتش‌افروزی‌ سرویس‌های اطلاعاتی چندین کشور نیز قوت گرفت و بنابه اظهار مراجع امنیتی کشور، آنان با اتحادی مثال‌زدنی به سوی یک هدف مشترک‌المنافع نقش‌آفرینی کردند که یکی از مصادیق مبرهن این اتحاد را می‌توانستیم در شعارهای اغتشاش‌گران به صورت ملموس متوجه شویم.

 

چنانکه در تبریز، پس از سال‌ها نفرت‌پراکنی قوم‌گراهای کُرد علیه تُرک‌ها و برعکس، شاهد سر دادن شعارهایی مانند: «آذربایجان اویاخدی کوردوستانا دایاخدی»، شاهد حمایت قوم‌گرایان و اغتشاش‌گران تُرک از تجزیه‌طلبان کُرد بودیم که حکایت از پشت‌پرده این اجماع داشت؛ چنان‌که پایگاه‌خبری آناج در تحلیلی کوتاه با عنوان «پایان جنگ زرگری کُرد و تُرک» به آن پرداخت.

 

اما دیری نپایید تا تئوریسین‌های تجزیه‌طلبی تُرک و کُرد به تعبیری در صدد ریست کردن این وفاق پوشالی برآمده و بر مدار نفاق و نفرت‌پراکنی این دو قوم بازگردند.

 

برای مثال یکی از رسانه‌های تجزیه‌طلب آذربایجان در حاشیه مصاحبه‌ای با یک کارشناس سیاسی ترکیه‌نشین می‌نویسد: «اتحاد فاشیست‌های پانفارس با گروه‌های تروریستی کُردی بر علیه آذربایجان؛ قابل توجه متوهمان اتحاد! بازهم قرار است خود را به خواب‌زده و در توهم اتحاد به سر ببرید؟!»

 

آن‌ها در ادامه می‌نویسند: «شبکه‌های پان‌ایرانیستی بی‌بی‌سی، من‌وتو، ایران اینترنشنال و… که شهرهای آذربایجان‌غربی را کردستان می‌نامند، بدانند که از ماکو تا سردشت خاک آذربایجان است.»

 

پرواضح است که این «به نعل و به میخ زدن» آن‌ها تنها حکایت از تهی بودن هر دو طرف از یک ایدئولوژی مدوّن است و قطعا با این سرد و گرم نمودن مریدان‌شان راهی جز کوبیدن به طبل رسوایی و انزوا و انحلال نخواهند پیمود و تنها اقلیتی ناآگاه است که قربانی این سهم‌خواهی‌های پشت‌پرده خواهند شد.

 

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=50248
  • نویسنده : سردرگمی قوم‌گرایان کُرد و تُرک  

برچسب ها

ثبت دیدگاه

  1. سلام .. آناج قادر به ارائه مقاله تحلیلی نیست ؟
    این متن خاله زنکی شبه اینستاگرامی در حد آناج نیست.

  2. عجب مطلبی!!!معلوم نیست هدف از انتشار این مطلب بی سروته چیست؟ وقتی رسانه های ملی ایران تروریست های کرد را که سربازان و مدافعین امنیت و مرزهایمان را به شهادت می رسانند میگویند: اشرار مسلح!!! چه برسد به خارجکی ها که از هر چیزی شری درست میکنند!تروریست های کردی همه جا را ناامن کرده اند و کسی در تبریز این شعار را نداده است و اگر هم داده اند بدانید که همه آنها مزدور بی بی سی و غرب بوده اند.
    آذربایجان اویاخدی…وارلیغینا دایاخدی…. وارلیق: هویت – دیل – اقتصاد – دین – تراکتور – انقلاب ووووو

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.