• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

موضع گیری اردوغان درباره حجاب در ترکیه

  • کد خبر : 48586
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
موضع گیری اردوغان درباره حجاب در ترکیه
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که آماده برگزاری همه‌پرسی برای درج حق استفاده از حجاب در قانون اساسی این کشور است تا برخلاف مصوبه مجلس، تغییر آن آسان نباشد.

به گزارش آناج به نقل از الجزیره، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که موضوع تعدیل قانون مربوط به حق زنان در انتخاب حجاب را به همه‌پرسی می‌گذارد.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که آماده برگزاری همه‌پرسی برای درج حق استفاده از حجاب در قانون اساسی است تا برخلاف مصوبه مجلس، تغییر آن آسان نباشد.

وی در دیداری با نمایندگان حزب عدالت و توسعه بار دیگر این موضوع را به میان کشید و گفت: آماده برداشتن گام‌های بیشتر برای اجرای این همه‌پرسی هستیم.

این اظهارات در حالی مطرح شده که اخیرا و در آستانه انتخابات ترکیه بحث حجاب در ترکیه بالا گرفته و حزب عدالت و توسعه به ریاست رجب طیب اردوغان در این باره جلسه‌ای با احزاب مخالفت داشته است.

استفاده از حجاب در ادارات و مدارس سال‌ها در قانون اساسی ترکیه ممنوع بود تا اینکه اردوغان در سال ۲۰۱۳ این ممنوعیت را برداشت.

در این راستا حزب جمهوری خلق که مخالف اصلی حجاب بود ماه گذشته به منظور کسب آرای متدینین موضوع تصویب قانونی درباره حق زنان برای استفاده از حجاب را مطرح کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=48586
  • نویسنده : موضع گیری اردوغان درباره حجاب در ترکیه

ثبت دیدگاه

  1. ما در ایران حجاب را بر می داریم آنها در ترکیه دارند حجاب را رواج می دهند..جتما اشکالی در کار است! خدا آخر و عاقبت ما و خاورمیانه را ختم به خیر کند..اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.