• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

وضعیت مناسب تولید مرغ در آذربایجان شرقی

  • کد خبر : 35460
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۸
وضعیت مناسب تولید مرغ در آذربایجان شرقی
استاندار آذربایجان شرقی گفت: هیچ گونه کمبودی در بازار مرغ استان نداریم.
به گزارش آناج، عابدین خرم  در بازدید از کشتارگاه مرغ در تبریز با اشاره به اینکه در آذربایجان شرقی ۱۱ کشتارگاه طیور فعالیت می کنند افزود: در شرایط خیلی خوبی از نظر تامین مرغ قرار داریم و هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و در آینده نیز این وضعیت ادامه پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد ضمن اینکه نسبت به گذشته کمبودی در ارتباط با مرغ وجود ندارد و نیاز بازار صددرصد تامین می‌ شود، اقدامات بهداشتی هم  به صورت کامل در این مجموعه با نظارت پزشکان مستقر انجام می شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این بازدید گفت:  تولید و مصرف مرغ در استان در حالت سر به سر قرار دارد و میزان تولید روزانه مرغ در استان، حدود 420 تن است که از این میزان 320 تا 340 تن لاشه استحصال می شود.
وی به تداوم تولید مرغ در استان اشاره کرد و افزود:  جوجه ریزی هایی که در ماه‌های گذشته یعنی فروردین و اردیبهشت ماه صورت گرفته و همچنین با آغاز جوجه ریزی در خرداد ماه پیش بینی می شود وضعیت خوبی در استان داشته باشیم.
فتحی اعلام کرد:  قیمت مرغ مصوب ستاد تنظیم بازار کشور حدود ۶۰ هزار تومان است ولی آنچه که در بازار مشاهده می‌کنیم ۴۲ تا ۴۵ هزار تومان به فروش می رسد و بسته به کشش بازار این تغییرات قیمتی اتفاق می افتد و در واقع قیمت مرغ بر اساس بستر عرضه و تقاضا تعیین می شود.
انتهای پیام/
لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=35460
  • نویسنده : وضعیت مناسب تولید مرغ در آذربایجان شرقی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.