• امروز : شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 13 December - 2025

افشاگری مالک باشگاه ماشین‌سازی: آقازاده به من تحمیل شد!

  • کد خبر : 31350
  • ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۴
افشاگری مالک باشگاه ماشین‌سازی: آقازاده به من تحمیل شد!

مالک باشگاه ماشین‌سازی می‌گوید آقازاده مدیرکل سابق اوقاف از طرف مسئولان ورزش استان برای مدیرعاملی در این باشگاه به او تحمیل شده بود.

به گزارش آناج، در روزهای گذشته یک انتصاب غیرورزشی در ورزش آذربایجان‌شرقی سروصدا و بازتاب زیادی پیدا کرد و درحالی که مسئولان ورزش استان تاکنون هیچ واکنشی نسبت به این انتصاب نشان نداده‌اند، مالک باشگاه ماشین‌سازی امروز از پشت‌پرده یک انتصاب مشابه در ورزش استان پرده‌برداری کرد.

یونس قربانی که با صدور بیانیه‌ای در مورد حواشی باشگاه ماشین‌سازی و اختلافات میان «پورمهدی» مدیرعامل و «شتربانی» حامی مالی سبزقبایان خواستار میانجیگری استاندار برای حل این مشکل شده است، در بخشی از این بیانیه از ماجرای حضور یک آقازاده در این باشگاه پرده برداشت.

قربانی در بیانیه خود افشا کرد که مدیرعاملی «محمدمیثم مصائبی» آقازاده مدیرکل سابق اوقاف استان آذربایجان‌شرقی در باشگاه ماشین‌سازی از سوی مسئولان ورزش استان به او تحمیل شده بود.

پیش از این «جواد ششگلانی» رئیس هیات فوتبال استان در مورد انتصاب این آقازاده به عنوان مدیرعامل باشگاه ماشین‌سازی اعلام کرده بود که هیات فوتبال در این انتصاب نقش معرف را داشته اما حالا مشخص می‌شود که نقش هیات فوتبال چیزی فراتر از یک معرفی ساده بوده است!

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=31350
  • نویسنده : افشاگری مالک باشگاه ماشین‌سازی

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.