• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

پاشینیان در مقابل وزیر گرجستان مشروب خورد و به پوتین فحش داد

  • کد خبر : 27223
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰
پاشینیان در مقابل وزیر گرجستان مشروب خورد و به پوتین فحش داد
نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان به دلیل نوشیدن زیاد مشروب در هنگام ناهار مست شد. پس از آن، او شروع به ابراز نظرات تند درباره سیاستی که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، سازمان پیمان امنیت جمعی و به طور کلی مسکو در پیش گرفته بود، کرد.

اختصاصی آناج؛ هیئتی به سرپرستی واختانگ گوملائوری وزیر کشور گرجستان در روزهای 2 تا 4 فوریه از ارمنستان بازدید کرد.

وزیر گرجستان که به دعوت واقه کازاریان، رئیس پلیس ارمنستان وارد ایروان شد، با نیکول پاشینیان نخست‌وزیر نیز دیدار کرد.

رسانه‌های ارمنستان از رسوایی که در این دیدار رخ داد مثل بمب منفجر شدند.

وزیر گرجستان پس از دیدارهای رسمی با همتای خود و نخست‌وزیر ارمنستان در یک شام غیررسمی دیدار کرد. این دیدار به معنای واقعی کلمه برای دولت ارمنستان شرم بزرگی شده است.

نیکول پاشینیان نخست‌وزیر ارمنستان به دلیل نوشیدن زیاد مشروب در هنگام ناهار مست شد. پس از آن، او شروع به ابراز نظرات تند درباره سیاستی که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، سازمان پیمان امنیت جمعی و به طور کلی مسکو در پیش گرفته بود، کرد.

وزیر گرجستان از این وضعیت شوکه شده بود. او از اینکه چگونه نیکول پاشینیان می‌تواند در مقابل نماینده یک کشور دیگر چنین سخنانی را خطاب به رئیس‌جمهور روسیه بیان کند شگفت‌زده شد.

وزیر گرجستان که مانند یک دولتمرد واقعی عمل می‌کرد، چنین وضعیتی را نپذیرفت و گفت که دیگر نمی‌خواهد توهین‌های پاشینیان در مورد پوتین را بشنود.

او به همتای ارمنی خود واقه کازاریان گفت که یا پاشینیان یا او باید این نشست را ترک کند.

در نتیجه نیکول پاشینیان مست میز را ترک کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=27223

ثبت دیدگاه

  1. روزگاری این چرندیات را به مسئولان جمهوری آذربایجان نسبت میدادند…روزگار عجیبی است نازنین…روزگار عجیبی است….

  2. سلام
    پاشینیان دیگه ادب شده الان میخواد دو کار انجام بده یکیش تحویل خانکندی و مناطق اطرافش و یکی دگر هم راه اندازی کریدور زنگنه و واگذاری اش به آذربایجان.

  3. چطور این موقع ها لالند پان فارس ها؟
    کشوری که باید به نام آوارها و آذربایجانی ها باشد دست این هاست،تازه فحش هم میدهند،واقعا وقاحت حدی دارد

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.