• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
رئیس بیمه سلامت هشترود:

زوج‌های نابارور تا سقف ۵۰ میلیون تومان از پوشش بیمه بهره‌مند می‌شوند

  • کد خبر : 25677
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۹
زوج‌های نابارور تا سقف ۵۰ میلیون تومان از پوشش بیمه بهره‌مند می‌شوند
رییس اداره بیمه سلامت هشترود گفت: زوج‌های نابارور از اول دیماه تا سقف ۵۰ میلیون تومان می‌توانند از پوشش بیمه بهره‌مند شوند اما باید قبل از هر اقدامی به این اداره مراجعه کنند.

به گزارش آناج، احمد شیرجنگ، رئیس اداره بیمه سلامت هشترود اظهار داشت: طبق آئین‌نامه پوشش بیمه‌ای خدمات ناباروری و نازایی، خدماتی چون IVF ، IUI و میکروانجکشن که جزو خدمات اصلی درمان ناباروری است، اکنون تحت پوشش خدمات درمانی بیمه قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه بسته‌های خدمتی به زوج‌های نابارور جامع و کامل است، تاکید کرد: این زوج‌ها برای هزینه‌هایی که برای درمان ناباروری از ابتدای سال جاری تاکنون پرداخت کرده‌اند نیز می‌توانند سند ارایه دهند و از پوشش بیمه‌ای بهره‌مند شوند.

رئیس اداره بیمه سلامت هشترود افزود: پوشش این خدمات هم در بخش بستری و هم سرپایی ۹۰ درصد است و علاوه بر تعرفه دولتی، تعرفه‌های مراکز عمومی نیز تحت پوشش قرار گرفته است و حتی قرارداد با مراکز غیردولتی نیز منعقد شده است تا علاوه بر هزینه گلوبال بسته خدمتی، هزینه لوازم مصرفی پزشکی نیز تحت پوشش قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه اعتبار اختصاص داده شده برای پوشش خدمات ناباروری رشد قابل توجهی داشته است، افزود: این اعتبار می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات مربوط به پرداخت هزینه از جیب بیماران در درمان ناباروری را کاهش دهد.

گفتنی است؛ حدود ۳۹ هزار نفر از ساکنان هشترود زیر پوشش بیمه سلامت هستند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=25677
  • نویسنده : پوشش 50 میلیون تومانی زوج های نابارور از طریق بیمه

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.