• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
استاندار آذربایجان شرقی:

عدم وجود فیلتر در نیروگاه تبریز نگران کننده است/ طی روزهای آینده بخشی از نیاز آبی دریاچه ارومیه برطرف می شود

  • کد خبر : 22840
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۴
عدم وجود فیلتر در نیروگاه تبریز نگران کننده است/ طی روزهای آینده بخشی از نیاز آبی دریاچه ارومیه برطرف می شود
استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه بازدید از مرکز پایش و کنترل کیفی هوای تبریز در اداره کل حفاظت زیست محیط استان، بر اهتمام جدی مسئولان امر برای مقابله با آلاینده‌های هوای تبریز بویژه بهبود فعالیت نیروگاه حرارتی این شهر تأکید کرد.

به گزارش آناج، عابدین خرّم با اشاره به فعالیت‌های مرکز پایش و کنترل کیفی هوای تبریز، گفت: در این مرکز، فعالیت صنایع و مراکز صنعتی و تولیدی به صورت مستمر رصد و تذکرات لازم به واحدهایی که مشکل آلایندگی دارند داده می‌شود.

وی افزود: این مرکز نیازمند تقویت از لحاظ امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی است تا بتواند به وظیفه خود مبنی بر مقابله با عوامل آلودگی به خوبی عمل کند.

استاندار آذربایجان شرقی درخصوص مشکل آلایندگی نیروگاه تبریز هم گفت: وضعیت این نیروگاه یکی از نگرانی‌های جدی و بحق مردم تبریز است که به صورت جدی پیگیر هستیم تا مشکلات آن حل شود.

وی، محدودیت استفاده از سوخت گاز را یکی از مشکلات این نیروگاه عنوان کرد و گفت: علاوه بر این، فیلتر نیز باید در نیروگاه نصب می‌شد که این کار انجام نشده است و امیدواریم با اهتمام مسئولان امر، بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی درخصوص احیای دریاچه ارومیه نیز گفت: یکی از اقدامات اساسی برای احیای این دریاچه، انتقال آب از سد کانی‌سیب بود که با اتمام تونل انتقال آب و بهره‌برداری از آن طی روزهای آینده، بخشی از نیاز دریاچه برطرف خواهد شد.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=22840
  • نویسنده : عدم وجود فیلتر در نیروگاه تبریز نگران کننده است

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.