• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

کارمند شهرداری تبریز هفت زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرد

  • کد خبر : 21452
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
کارمند شهرداری تبریز هفت زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرد
کارمند شهرداری تبریز، کاپیتان تیم فوتسال مس سونگون ورزقان و عضو تیم ملی فوتسال کشورمان زمینه آزادی هفت نفر از زندانیان جرایم غیرعمد را فراهم کرد.

به گزارش آناج، فرهاد فخیم در این خصوص اظهار کرد: از مدت‌ها قبل به فکر چنین کاری بودم و خوشحال هستم که توانستم دل خانواده‌های زندانیان آزاد شده را شاد کنم.

وی خاطرنشان کرد: از همه‌ هم تیمی‌ها و ورزشکاران آذربایجان شرقی دعوت می‌کنم تا در این کار خیر و خداپسندانه شرکت کنند.

شماره هفت دوست‌داشتنی و محبوب لاله‌های نارنجی آذربایجان که در زمین مسابقه همواره با گل‌های دیدنی خود دل هواداران را شاد کرده است، خارج از گود نیز گل می‌کارد و با این کار انسان دوستانه، خوشحالی را بر لب زندانیان آزادشده و خانواده‌ی چشم‌انتظار آنها ایجاد کرد.

در زمان حاضر حدود ۳۵۰ زندانی جرایم غیرعمد در آذربایجان‌شرقی چشم انتظار کمک خیران برای بازگشت به آغوش خانواده های خود هستند.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=21452
  • نویسنده : کارمند شهرداری تبریز هفت زندانی جرایم غیرعمد را آزاد کرد

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.