• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025

بازیکن سابق تراکتور و التماس پرسپولیس!

  • کد خبر : 2117
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
بازیکن سابق تراکتور و التماس پرسپولیس!

بازیکن فصل گذشته تیم فوتبال تراکتور در اظهاراتی مدعی شد حاضر است مجانی برای پرسپولیس بازی کند.

به گزارش آناج، رضا شکاری که در نقل و انتقالات پیش‌فصل لیگ نوزدهم با سرکار گذاشتن پرسپولیس راهی تراکتور شد و در این تیم نیز معمولا یک بازیکن نیمکت‌نشین بود، پس از جدایی جنجالی‌اش از جمع سرخ‌پوشان دیار آذربایجان از علاقه قلبی خود به تیم همرنگ تهرانی سخن گفت.

وی در مصاحبه‌ای که به تازگی منتشر شده، گفته است: «شدیدا پرسپولیسی‌ام و حتی حاضرم مجانی قرارداد ببندم. با تراکتور 700 میلیون کمتر از پرسپولیس قرارداد بستم؛ از استقلال هم پیشنهاد داشتم که بیشتر از پرسپولیس بود. سعید آذری مدیران پرسپولیس را از محرومیت ترساند، قید جذبم را زدند.»

این اظهارات شکاری درحالی است که گفته می‌شد وی پس از فسخ قراردادش با تراکتور راهی پرسپولیس خواهد شد و با وجود اینکه شرایط پیوستن به این تیم را داشت اما مورد بی‌محلی یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم پایتخت‌نشین قرار گرفت و درحال حاضر بدون تیم مانده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=2117
  • نویسنده : بازیکن سابق تراکتور و التماس پرسپولیس!

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.