• امروز : جمعه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 5 December - 2025

مرگ 60 نفر بر اثر سوختگی در آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر : 20887
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۸:۵۰
مرگ 60 نفر بر اثر سوختگی در آذربایجان‌شرقی
مدیرکل پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی از مرگ 60 نفر بر اثر سوختگی در استان خبر داد.

به گزارش آناج، علی صفایی‌فرد امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در هفت ماهه امسال ۶۰ نفر در اثر صدمات ناشی از سوختگی در استان آذربایجان‌شرقی جان خود را از دست دادند.

وی گفت: از این تعداد ۲۲ نفر زن و ۳۸ مرد بوده است.که هر کدام از این آمارها نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به ترتیب ۱۰ درصد افزایش و ۳ درصد کاهش داشته است.

صفایی‌فرد افزود: آمار تلفات ناشی از سوختگی در هفت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۵۹ نفر جان باخته بودند حدود ۲ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان آذربایجان‌شرقی گفت: در مهر ماه امسال نیز ۸ نفر در اثر سوختگی فوت کردند که ۳ نفر از آنها زن بوده که در مقایسه با مهر سال گذشته یک نفر افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: تعداد کل مرگ و میر ناشی از سوختگی در استان آذربایجان شرقی در سال گذشته ۹۵ نفر بود که ۳۱ نفر از آنها زن و ۶۴ نفرمرد بودند.

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=20887
  • نویسنده : مرگ 60 نفر بر اثر سوختگی در آذربایجان‌شرقی

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.