• امروز : شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 6 December - 2025
گزارش آناج از دلیل اعتراض خودروهای حمل متوفی؛

دلیل اعتراض رانندگان چه بود؟/ بازگشتِ روال عادیِ خدمات‌رسانی

  • کد خبر : 13158
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
دلیل اعتراض رانندگان چه بود؟/ بازگشتِ روال عادیِ خدمات‌رسانی

صبح امروز جمعی از رانندگان خودروهای حمل متوفی در تبریز در اعتراض به وضعیت شغلی‌شان دست به رژه خیابانی زدند.

به گزارش آناج، صبح امروز تصاویری از رژه خودروهای حمل متوفی در تبریز منتشر شد که دلیل این کار اعتراض رانندگان این خودروها به عدم تبدیل وضعیت اعلام شده بود.

فرخ جلالی، رئیس آرامستان‌های شهرداری تبریز در این خصوص اظهار داشت: گروهی از رانندگان بخش خصوصی طرف قرارداد با سازمان آرامستان های شهرداری تبریز نسبت به 9 درصد ارزش افزوده و‌ کم بودن کرایه‌های حمل متوفی در داخل و حومه شهر معترض بوده و عنوان کرده‌اند ادامه همکاری با این وضعیت برای آنان به صرفه نیست.

وی با اشاره به اینکه این رانندگان خواستار افزایش میزان رقم کارکرد خود هستند، تصریح کرد: اجرایی شدن درخواست نامبردگان در اختیارات مدیرعامل و حتی شهردار محترم نبوده و هرگونه تغییر در ارقام منوط به مصوبه شورای شهر است.

فرخ جلالی با اشاره به اینکه در این خصوص نیاز به ارائه لایحه دوفوریتی به شورای شهر است ادامه داد: میزان کارکرد واحدهای طرف قرارداد با این سازمان در بودجه سالانه از سوی شورای شهر تصویب و ابلاغ شده و تغییر در آن نیز در اختیارات همان نهاد است.

وی از قطع همکاری گروهی از رانندگان طرف قرارداد حمل متوفی با سازمان آرامستان های شهرداری تبریز خبر داد و تصریح کرد: خودروهای مورد نیاز با همکاری بین بخشی در اسرع وقت جایگزین شده و خدمات رسانی به شهروندان طبق روال عادی ادامه دارد.

رئیس سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز با اشاره به برگزاری جلسه توجیهی با رانندگان معترض اظهار داشت: تعداد 28 راننده و خودرو حمل متوفی با سازمان آرامستان های شهرداری تبریز همکاری دارند که تعدادی از آنان سر کار خود بازگشتند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://anaj.ir/?p=13158
  • نویسنده : دلیل اعتراض رانندگان خودروهای حمل متوفی در تبریز

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.