• امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 28 January - 2026
حریف پایتخت‌نشین به توپ بسته شد؛

استارت مقتدرانه دختران تراکتور با جشنواره گل

  • کد خبر : 110691
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
استارت مقتدرانه دختران تراکتور با جشنواره گل
تیم فوتبال بانوان تراکتور در اولین بازی خود جشنواره گل به راه انداخت.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «آناج»، تیم فوتبال بانوان تراکتور نخستین گام خود در لیگ دسته دوم فوتبال زنان کشور را مقتدرانه برداشت و توانست حریف پایتخت‌نشین خود را با نتیجه‌ پرگل درهم بکوبد.

دختران فوتبالیست تراکتور در این دیدار که در چارچوب هفته نخست گروه چهارم لیگ دسته دوم از ساعت ۱۱ امروز (شنبه ۴ بهمن‌ ماه) به میزبانی شیراز برگزار شد، مقابل ستارگان دنیز ارس تهران به پیروزی قاطع ۵ بر صفر دست یافتند.

در این مسابقه، اسرا شیرعلی‌پور هتریک کرده و ستاره بی‌چون‌وچرای میدان بود و هانا پورزادی و عسل مرادی نیز دیگر گل‌های تراکتور را به ثمر رساندند تا سرخ‌پوشان با دست پر اولین دیدار خود را پشت سر بگذارند.

هدایت تیم بانوان تراکتور را سهیلا کیانی برعهده دارد. این تیم در ادامه رقابت‌های مرحله گروهی لیگ دسته دوم، به ترتیب به مصاف تیم‌های پدیده سیرجان و فجرسپاسی شیراز خواهد رفت.

انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.